Vi har finbesök

DATUM:2015-10-30 TID:10:53:02 ALLMÄNT Antal kommentarer:0

Johan är här på besök! Han kom hit i onsdags eftermiddag. Då bakade jag en lcfh kladdkaka som blev superbra! Payam kom oxå över och fikade med oss. På kvällen åt vi kebab och kluftpotatis som vi fixat hemma och sedan spelade killarna spel medan jag pluggade. Igår lunchade vi på stan, tog det lugnt hemma och käkade hemmagjord pizza på kvällen. Blev mycket plugg för mig hela dagen. På kvällen tog jag dock ett skönt bad med vin, choklad och filmen the bucket list! 😊 idag ska jag plugga en del och ikväll ska vi nog ut och ta en öl eller nåt. Måste kolla efter halloween kostym oxå, sista minuten är inte likt mig men ibland blir det så! 

Vad som hänt sen sist

DATUM:2015-10-26 TID:21:35:32 ALLMÄNT Antal kommentarer:0
Sen vi kom hem från Östersund förra helgen har det hänt en del. I måndags åkte jag och pappa till farmor och farfar för att fika, sedan fick jag skjuts hem för att ta hundarna på en promenad ner till Wii och mormor. På kvällen var jag, mamma och Helena på Biteline för att äta tacobuffé och kolla på gif match. Avslutade middagen med mjukglassbuffé, mums!
 I tisdags åkte jag, Simon och Björn upp till Nordvik för att hälsa på. Vi tog bl.a en tur med kanoten, spelade biljard, pingis, käka lunch i skolmatsalen, drack kaffe med vår gamla idrottslärare Anders. Kul att träffa gamla lärare! 
I onsdags tog jag en tur på birsta för att köpa lite julklappar. Köpte även fika och tog med till mina arbetskompisar på Plantagen. Stannade där och snackade en stund med dom. Mysigt! På kvällen blev jag bjuden på middag hos pappa och Kerstin. Kvällen blev tidig eftersom jag skulle hem och fixa det sista med julklapparna. 
På torsdagen tog jag och pappa en lunch på ögrillen innan vi åkte iväg till farmor och farfar för en hejdå fika. Kl 14 gick mitt tåg hem till Lund. 
I fredags åt jag och Danny lyxig ceasarsallad och gick senare på kvällen på bio, vi såg Everest och den var faktiskt riktigt bra! 
I lördags tog vi en fika på Inkognito, premiär för både mig och Danny. Ett riktigt trevligt fik som vi kommer besöka många gånger till! På kvällen åt vi god mat, drack drinkar och åt ost och kex innan vi stack ut på stan. Det slutade med att jag, Anne och Lovisa stack till Kb i Malmö. Kom hem runt 5 tiden så var rätt seg igår! Hehe. Stack ändå till Emporia i går med Anne, men båda var sega så vi var hemma rätt snabbt igen. 







En helg i Östersund

DATUM:2015-10-17 TID:09:56:57 ALLMÄNT Antal kommentarer:0

I torsdags åkte jag och Harry till Sundsvall. Jag, Harry och mamma åkte upp till Östersund och Elin igår eftermiddag. Nu har vi precis ätit frukost och ska snart ta oss ut och gå i stan! 

TISDAG

DATUM:2015-10-13 TID:22:40:34 ALLMÄNT Antal kommentarer:0
Kommer nog vakna upp med träningsvärk imorgon, för ikväll körde vi först gympasset på väldigt länge! Vi tränade mage/bröst och lite rygg. Vi ska komma igång med träningen igen och det känns väldigt bra. För övrigt har dagen varit helt vanlig. Plugg, promenader med Harry, matlagning och en del avsnitt av Prison break, vi ser om första säsongen nu. Tycker det är en klockren serie som är väldigt välgjord och realistisk. Till middag ikväll blev det min speciallasagne. Jag har i bladspenat och istället för bechamelsås har jag philadelphiaost. Blir supergott, lovar! 



Vår balkong

DATUM:2015-10-12 TID:17:19:00 ALLMÄNT Antal kommentarer:0
Såhär ser vår balkong ut för tillfället. Ganska mysig, men det finns såklart rum för förbättring ;) Till våren ska jag köpa två svarta, matta balkonglådor från Plantagen och hänga på räcket. Vill även ha någon form av belysning kring räcket, en slinga vore perfekt. På väggen som delar vår balkong med grannen ska jag dessutom göra en rolig liten växtvägg i någon trevlig ram tänker jag. Kan nog bli riktigt fint!






En höstig helg och måndag

DATUM:2015-10-12 TID:17:16:17 ALLMÄNT Antal kommentarer:0
Helgen var lugn och mysig. Lördagen bestod av hemmamys, filmer och god mat och vin. I söndags, alltså igår hjälpte jag Maja och Calle (Renees killes syster med man) med deras trädgård. Vi planterade rosor och satte lite lökar. 
Såhär ser det ut hos dom, kommer bli jättefint nästa år när plantorna har tagit sig 😊
Idag har jag cyklat iväg till plantagen och handlat lite till balkongen, visar bilder senare. Det har verkligen börjat blivit höst här nere i Lund så det pasdade bra med lite höstblommor! Ikväll får vi besök av Payam och Lovisa, då blir det Dannys goda guinessgryta som det bjuds på. Ha en trevlig och mysig måndagkväll! 😊

Fredag

DATUM:2015-10-10 TID:11:00:23 ALLMÄNT Antal kommentarer:0
Hej! Igår var det fredag. Städade hela dagen inför besök av Dannys klasskompisar. Innan dom kom gjorde jag mina supergoda krustader med ost. Dom smakar lite som minilangos kan man säga. När dom hade kollat runt i lägenheten och smakat på tilltugget stack vi till centrum för att äta. Blev att vi gick till Dallas, som för örvigt har supergoda klyftpotatisar! När vi kom hem till oss igen spelade vi spel, drack lite och hade trevligt. Blev en tidig kväll eftersom dom alla skulle ta tåget till Helsingborg. Glömde att ta kort på kvällen, vilket är tråkigt för kvällen var riktigt lyckad! Ska försöka fota mer nu när jag bloggar 😊

Torsdag med kultur

DATUM:2015-10-08 TID:22:37:53 ALLMÄNT Antal kommentarer:0




Idag var en bra dag. Gick en långpromenad med Harry i det fina höstvädret, följt av att han fick sig ett bad, så nu luktar han hubbabubba och är mjuk som en nallebjörn. Efter Harrys bad tog jag mig en dusch innan vi åt våfflor till middag. Jag toppade med grädde, glass, kvarg, sirap och lite bär. Supergott! Dock inget jag egentligen tycker passar som middag, men ibland blir man bara sugen! Nu på kvällen har jag och Emma från min gamla klass gått på Malmö opera och sett Playground, en dansföreställning som hade ett väldigt roligt avslut. De tog upp folk från publiken upp på scenen som fick lära sig att dansa riktig discodans. Superkul! Vi som satt kvar fick superskumma glasögon som vi skulle se allting igenom. En lyckad mysig torsdag med andra ord! 

Brakfrukost

DATUM:2015-10-08 TID:12:29:55 ALLMÄNT Antal kommentarer:0

Idag började jag dagen med en riktig brakfrukost, innan vi gick och tvättade. Jag måste få i mig ordentligt med frukost har jag lärt mig, annars kurrar magen bara någon timme efteråt. Nu är det iallafall dags för mig att plugga någon timme innan det är dags att gå ut på en långprommis med Harry. Ikväll blir det våfflor till middag innan jag och Emma ska till Malmö opera på en dansuppvisning! 

VILL HA

DATUM:2015-10-08 TID:12:05:00 ALLMÄNT Antal kommentarer:0
Ni som har hälsat på hemma hos mig och Danny vet att vi (jag) har väldigt många ljusstakar, så många att vi inte riktigt har plats för alla (inte än iallafall) Dock kan jag inte riktigt slitas från dessa vackra från H&M home! De skulle passa superfint i vårat vardagsrum, eftersom de matchar våra prydnadskuddar i soffan, samt ger en mysig höstkänsla. Kanske blir något jag får önska mig i julklapp. 
 
 

Lyxiga vardagar

DATUM:2015-10-07 TID:18:30:56 ALLMÄNT Antal kommentarer:0

Gårdagens middag. Ikväll blir det helstekt fläskfilé med cantadousås och ris, efter mammas recept såklart 💕 

Efter två år...

DATUM:2015-10-07 TID:15:46:37 ALLMÄNT Antal kommentarer:0
Jag har bestämt mig för att börja blogga igen! 
Jag ser bloggen som en slags dagbok, som jag själv ska kunna kolla tillbaka i när jag blir äldre. Vad har då hänt med mig sen sist jag skrev här? Största nyheten är väl att jag och Danny har skaffat en mops som heter Harry, som är vår lilla älskling. Vi har flyttat till en studentlägenhet i Lund, som jag kommer lägga upp bilder på. Det är en relativt central tvåa på 53 kvm, med balkong och badkar och vi trivs superbra! Jag har för övrigt tagit min kandidatexamen och pluggar nu vidare på en master som heter Outdoor environments for health and well-being, som är på distans. Jag har alltså mycket tid hemma som jag fyller ut med diverse aktiviteter, så jag tänke att bloggen kunde bli ett roligt tillskott i min vardag! 
 
Här är en bild på mina älsklingar från i somras, då vi åkte till stugan. Det var Harrys första gång till havs.
 

RSS 2.0