SÖNDAG DEN 31:A JANUARI

DATUM:2010-01-31 TID:16:40:36 ALLMÄNT Antal kommentarer:1
Har fixat lite med designen nu. Det är bara headern och menyn som ska fixas till lite mer, sen är jag klar. Nu ska jag hem till pappa och äta lasagne, vi hörs imorrn!

LÖRDAG DEN 30:ONDE JANUARI - SPRINGFALLS

DATUM:2010-01-30 TID:13:38:13 INSPIRATION Antal kommentarer:0

Hallådär bloggish. Var ju som ni kanske förstår på anställningsintervju igår på donken. Det gick bra, dom skulle höra av sig i veckan om jag får jobbet eller not. Spännande!
Nu sitter jag hemma hos farmor och farfar och väntar på att pappa ska komma hit. Vi ska åka och handla.

DRICK GRÖNT TÉ!

DATUM:2010-01-29 TID:20:59:30 SKÖNHET OCH HÄLSA Antal kommentarer:0


Det är bevisat att grönt té är det nyttigaste du kan dricka.
Det är så nyttigt att det till och med är bättre än vatten! Grönt te innehåller antioxidanter med många possitiva egenskaper. Bl.a så hindrar det celler att drabbas av hudcancer, bröstcancer, motverkar magförgiftning, begränsar halten av kolesterol i blodet, förebygger diabetes, bekämpar virus och är uppiggande. Dricker du grönt te hjälper du dessutom kroppen att förbränna kroppsfett.

Så när du går på café för att träffa vänner och ta en lugnt stund - skippa chailatten eller kaffet, drick grönt te istället! Men låt det inte dra för länge. Då blir det beskt i smaken. Att låta det dra 1-2 minuter är lagomt.


FREDAG DEN 29:ONDE JANUARI - ME WANTS

DATUM:2010-01-29 TID:20:35:44 SHOPPING Antal kommentarer:0


Detta ska mami och Helena troligtvis köpa till mig när dom åker till Thailand på söndag. Hoho, jag längtar tills att dom kommer tillbaka!

TORSDAG DEN 28:ONDE JANUARI.

DATUM:2010-01-28 TID:20:51:28 ALLMÄNT Antal kommentarer:1
Sitter och lyssnar på the baseballs. Gillar dom!
Har inte bloggat på hela veckan. Har liksom inte haft tid med det. Har sovit hos Carro hela veckan tillsammans med Evelina. Det har varit supermysigt och roligt! I måndags var jag i Kramfors och handlade lite naturgodis och sånt onödigt. Sedan tog vi oss in på gamla elevhemmet. Snacka om övergivet. Det sägs att det spökar där, men jag vet inte om jag vill tro på sånt. hehe. I tisdags började Alex, Carro, Evelina och jag en stickningscirkel. Så vi satt och stickade ganska lång tid av kvällen. I onsdags, alltså igår var jag mest med Björn och Martin. Vi sprang runt och va onödiga. Sen bakade vi tårta och spelade spel. Sedan kom Elenore och Frida, så vi pratade lite med dom. Sen fick vi för oss att ha snöbollskrig i det nya snöet. Det vart bara jag, Martin, Björn och Jesper som var med. Och såklart vart jag mulad. Idag har jag haft lektioner och sedan åkte jag hem eftersom jag är ledig imorgon! Och så ringde McDonald's idag och ville ha mig på anställningsintervju imorgon kl 2. Så det var tur att jag vart ledig!


SÖNDAG DEN 24 JANUARI

DATUM:2010-01-24 TID:21:59:52 ALLMÄNT Antal kommentarer:0


GAAAAH jag känner att jag vill blogga men har inte riktigt nåt att skriva om.
Har ju inte riktigt gjort något idag/ikväll. Ska kolla runt på ikea's hemsida eftersom jag ska fixa till i rummet fram till vårkanten. Ska ta bort väggen som jag har i mitten. Ska köpa nån form av klädställning och kanske någon byrå. Ska köpa tyger så jag kan göra nåt mysigt med det. Det kan nog bli ganska nice. Vill ha en vit vägg oxå. Men vet inte riktigt hur jag ska matcha in den i rummet. Hmmmm. Fundera.

Btw, grattis Erika på 17 årsdagen! :D<3


SCHEMA VECKA 4

DATUM:2010-01-24 TID:19:46:10 Antal kommentarer:1


Har 2 feta odlingslektioner som kommer handla om jord. Haha det låter väl måttligt roligt, eller hur? Sen på tisdag och onsdag är det utgångsdagar då vi kommer leka i sandlådan hela dagarna medans nior från Sundsvallstrakten och Ö-vikstrakten kollar på. På Torsdag är det anläggning igeeeeeeen, sedan en kort mattelektion och sedan design. Våran modell börjar ta form! Men det bästa med veckan är att jag är ledig på fredag, hihi ♥

DEN 24 JANUARI 2010 - BILDER FRÅN IGÅR

DATUM:2010-01-24 TID:19:34:23 SHOPPING Antal kommentarer:0



Skjorta - monki rea, 63,50 kr
Skor - monki rea, 125 kr
Lunch - waynes
Korshalsband - lindex, 99 kr
Ringar - h&m, 49 kr
Nagellack - h&m 39 kr

LÖRDAG DEN 23 JANUARI - EN SHOPPINGDAG

DATUM:2010-01-23 TID:17:53:13 INSPIRATION Antal kommentarer:0

Hallåhallå bloggen. Sitter hos släkt och har precis avnjutit en middag bestående
av oxfilé, rotfruktsgratäng, beaneisesås och sallad. MuMmA. Idag har Linnea och jag varit och shoppat på Birsta. Fyndade skor och skjorta på Monki och köpte nagellack och smycken på H&M. Vi lunchade på Waynes och träffade Anders runt halv 2. Gick runt och pratade och skrattade och kollade runt. Åkte hit runt 4 och resten är typ historia.

Ska lägga upp bilder från dagen i ett senare inlägg. Det kan komma ikväll om vi åker hem tidigt. Annars kommer bilderna imorgon. Än så länge kan ni kolla på några snygga bikinisar från H&M. Pusshej!♥

ONSDAG DEN 20:ONDE JANUARI - DAGENS OUTFIT

DATUM:2010-01-20 TID:18:17:14 DAGENS Antal kommentarer:0

Tischa-gina, leggins-bikbok, väst-gina. Armband-från solomagasin, bikbok

Är inte på blogghumör. Ska gå och vara social med folk istället, cyaaaaaaaaaaaaaaa

23:37 JUST NU: STARBUCKSCUP FILLED WITH TEA

DATUM:2010-01-19 TID:23:38:49 ALLMÄNT Antal kommentarer:0

Det var gott med te. Nu ska jag sova, börjar bli trött. GONATT bloggish!

TISDAG DEN 19:ONDE JANUARI. TOPSHOP CLOTHES

DATUM:2010-01-19 TID:23:06:00 INSPIRATION Antal kommentarer:0

Har hittat några godingar från topshop som jag ville att ni skulle kika på. Just nu sitter jag och tuggar tuggummi och ska göra mig en kopp te. Lyssnar på Håkan och pratar med folk på msn. Idag har varit en bra dag. Körde traktor(Y) Men det är svårt med släp ska jag säga. Men imorgon ska det sitta, oavsett vad!

Dagens låt: Håkan hellström - för sent för edelweiss

TISDAG DEN 19:ONDE JANUARI

DATUM:2010-01-19 TID:13:20:34 ALLMÄNT Antal kommentarer:0


Bild: cobrasnake

Nu har jag gjort en design! Enkel och fräsch. Yeaah. Nu ska jag gå och ha växtochdjurliv, hade!


SCHEMA VECKA 3 2010.

DATUM:2010-01-18 TID:23:19:59 Antal kommentarer:0

Har BmK många lektioner denna vecka. Det betyder Basmaskinkörning och då får vi köra traaaaktor!:D Idag körde jag och Alex en blå stor ford traktor som skolan äger. Det var najs. Hon körde och jag spelade musik och blinkade med den konstiga lampan som vi använde som partylampa (Y) Sedan var det min tur att köra. Det var skitkul. Imorgon ska vi göra samma sak igen! hahahaha! Fast lite svårade då förstårs!  Nu ska jag sova. Gonatt alla bloggläsare!


MÅNDAG DEN 18 JANUARI

DATUM:2010-01-18 TID:23:09:01 INSPIRATION Antal kommentarer:1

Orkade inte fixa till en snygg design. Vill nog ha det ganska enkelt endå.
Men inläggen kan ju bli intressantare istället LikZom. Eller nåt. Ska ha mer bilder och musik, dålig på det känner jag. Men på Nordvik använder jag nästan aldrig kameran. Det blir liksom lite riskabelt att gå runt med den när man busar runt som vi gör!

Idag har vi hjälpt Unni att möblera i sitt nya rum. Hon har nämligen flyttat in i synvillan! Även kallad slynvillan. Så det vart ganska mysigt. Spelade kort och drack te och lyssnade på musik nästan hela kvällen. Innan hela flytten gjorde vi pizza! Det var oxå nice. Så nu kanske jag har en framtid som pizzabagare?

Dagens lååååååt: Lars Winnerbäck - Järnvägsspår

Lördagen den 16 januari

DATUM:2010-01-16 TID:21:27:46 ALLMÄNT Antal kommentarer:0
Ska fixa en riktig design till bloggen, därför kommer jag inte ha så mycket tid till själva bloggningen, men what tha hell liksom. Om ni undrar vad jag gör på dagarna så är det ju bara att ringa mig liksom! Återkommer med bloggningen på måndag. puss!

BUT EVERYTHING MEANS NOTHING IF I AINT GOT YOU

DATUM:2010-01-15 TID:19:08:38 INSPIRATION Antal kommentarer:0


HejsanHejsan i lingonskogen. Har haft psykologi idag. Det var faktiskt ganska intressant.
Pratade om detet, jaget och överjaget. Det var min enda lektion och den slutade runt 10. Haha den var väldigt kort för den började ca 20 i 9. Det var meningen att den ska vara till 11.20 men det är nåt knas med lärarens planering så vi ska tydligen få sluta tidigare varje gång eller vara lediga nån gång då och då på fredagar! Jag städade rummet och packade och sedan åt jag lunch och sen bar det av till kära sundsvall!

Gick till barista med Andrea och mötte sedan upp Lisabet där. Vi satt och pratade till ca 4. Sedan skulle Andrea gå så Lisabet och jag gick till hemköp och köpte lite godis, det är ju faktiskt fredag! Nu har jag nyss ätit en jättegod middag och ska lyssna på musik och typ prata på msn, kolla facebook och sånt. Sen kanske det blir en film med familjen som avrundar kvällen. Hade!


OCH JAG VÅGAR ALDRIG HÅLLA DIN HAND

DATUM:2010-01-14 TID:20:42:26 INSPIRATION Antal kommentarer:0

Kanske dags att skriva lite? Men det som är så skönt med den här bloggen är att jag bara skriver när jag vill :) mohah. Men just nu har jag tråkigt så jag skriver några rader.


I måndags tränade vi i gymmet på kvällen. Sedan såg vi en film som Victor somnade till och som vart lite dryg sådär. Så vi stängde av den och gick och la oss. I tisdags städade jag rummet, bytte gardiner och sånt. Sedan var jag i Torrom och umgicks med folk, sedan hem och sov. I onsdags, alltså igår, gick v runt och var social med folk. Sedan satt jag mest vid datorn på kvällen. Lyssnade på musik och tog det lugnt liksom. Idag har jag haft min första design-lektion. Det var ganska kul faktiskt! Vi ska bygga en modell av en anläggning som vuxeneleverna har byggt. Det blir nog ganska roligt. Men vi fick typ gräva i komposten efter material. Nu på kvällen har jag och Alex åkt längdskidor! Det var nice. Vi träffade 3 rådjur som stod ganska nära. Det kallar jag naturliv! Fast att åka skidor inne i synvillan kanske inte är naturliv. Men det är kul! Idag har jag även försökt intala Martin att jag ska få platta hans hår. Men icke. Han har sånt krulligt svart afrohår typ. Skitmjukt att klappa på!

DATAKUNSKAP

DATUM:2010-01-12 TID:11:03:16 ALLMÄNT Antal kommentarer:0
Sitter på datakunskapen och har tråkigt. Ska skriva massa frågor om allmän It kunskap. GÄÄÄÄSP. Bara 19 kvar nu, haha bara...Men snart har vi lunch, så jag borde jobba på istället för att vara inne på andra sidor. cyaaa!

JAG ÄR KÄR I DEN FULASTE FLICKAN I VÄRLDEN

DATUM:2010-01-11 TID:18:30:42 ALLMÄNT Antal kommentarer:0

Kom tillbaka till Nordvik idag. Har haft några ganska dryga långa lektioner.
Odlingen var om jord. Alltså stenar och sand och lera osv. Haha grymt drygt. Allt löser sig med bajs föresten, det fick jag lära mig idag. På växt och djurliv skulle vi lösa några frågor om jordens evolution. Vad har det med växter och djur med att göra? Eller ja. Det tillhör ju. Men det finns väl andra saker man kan gå in på?

Nu har vi fått en ny fritidsledare också. Och hon är inte här. Så vi har inte tillgång till gymmet. Bajs också alltså! Jag som ville träna. Men får göra det imorgon istället. Vi ska kanske kolla på film lite senare iallafall. Eller det är jag som har bestämt det. Haha.
Men jag ska inte sitta vid datorn HELA kvällen iallafall. Så nu avslutar vi! tjaaaaaba!

DU SÄGER ATT KÄRLEKEN ALDRIG HAR TID FÖR DIG.

DATUM:2010-01-11 TID:18:12:18 RESUMÉ Antal kommentarer:1
1. Gjorde du något förra året som du aldrig gjort förut?
Ja det gjorde jag! t.ex att jag flyttade upp till nordvik själv
2. Höll du några av dina nyårslöften?
japp, att blogga bättre. Och jämfört med 2008 så var jag faktiskt duktig 2009 :D
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar förra året?
Nope
4. Dog någon som stod dig nära?
Nej 
5. Vilka länder besökte du?
England! <3
6. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010?
Det tror jag faktiskt inte. Hade ett bra år. Men ett jobb hade ju inte suttit fel
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?
Typ kvällarna när vi grillade bananer, haha och gatufesten och första veckan i skolan och lite sånt på skolan liksom. Vardagskvällarna blir så mycket rikare när man är här.
8. Vad var dina största framgångar 2009?
Betygen tror jag. Och att jag tog beslutet att flytta bort själv till en plats där jag inte kände nån. Jag stolt över mig själv av det.
9. Största misstaget?
Vet inte riktigt.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Endast förkyld några gånger.
11. Bästa köpet?
Kameran och vinterjackan måste jag säga! Det vart ju så grymt kallt på jullovet och kameran har sparat alla fina sommarminnen!
12. Vad spenderade du mest pengar på?
Nöjen, kläder och baristafik tror jag ;D
13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Säger som carro. Alla på skolan gjorde mig glad. Och mina nära i s-svall så klart.
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?
Svennebanan helt klart, haha, kanske sexy fish, i am not a whore, macarena!
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Gladare. Men 2010 blir bättre. Våren på Nordvik kommer bli super!
16. Vad önskar du att du gjort mer?
Umgicks med familjen. Det har varit dåligt med det. Speciellt nu på hösten och frammåt.
17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Göra impulsköp. Hata sånt!
18. Hur tillbringade du julen?
Tillsammans med min familj hos mamma halva dagen fram till 3. Sedan hos farmor och farfar med pappa, farmor och farfar, cissi och jocke. Och sedan en sväng hos kerstin med familj runt 9. Sedan en stund hos grannarna. Avslutade kvällen med en promenad vid 12.
19. Favoritprogram på TV?
Typ gossip girl och the hills, the city. Och how i met your mother och scrubs!
20. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Nej
21. Bästa boken du läste år 2009?
New moon tror jag.
22. Största musikaliska upptäckten?
Jag började lyssna på håkan. Fattade inte riktigt hans musik förut men nu är det kärlek.
23. Något du önskade dig och fick?
Pengar
24. Något du önskade dig men inte fick? 
Nej det tror jag inte.
25. Årets bästa film?
Ingen aning. Men några som är  bra är ju såklart new moon och twilight.
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009?
Umgicks med familjen
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Hmmm...Att kanske sola mer? jag var så blek tycker jag
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009?
Jadu. Försöker följa mode tror jag. Men till en viss gräns. Men skinn, stickat, vita converse, mkt smycken och skjortor skulle jag vilja säga.
29. Vad fick dig att må bra?
Alla på nordvik, alla bra vänner hemma, familjen, musik och solen!
30. Vilken kändis var du mest sugen på?
Men cafékillen är väl inte kändis?
31. Vem saknade du?
Anna och sophia måste jag säga.
32. De bästa nya människorna du träffade?
Nordvikmänniskorna! <3

TIME MAY CHANGE ME. BUT I CAN'T CHANGE TIME

DATUM:2010-01-10 TID:21:50:46 ALLMÄNT Antal kommentarer:0



I går var det då tjejkväll på stan med Lisabet och Andrea.
(men gick till barista med syster en pyttestund medans vi väntade på våra sällskap) Andrea, Lisabet och jag gick på thairesturang och åt. Men jag var fortfarande mätt från lunchen så jag tog bara en fruktdrink. Men när vi märkte att vi hade mycket tid på oss så åt vi friterad banan med glass. Mumma! Chaow praya river heter resturangen. Jag kan rekommendera er sundsvallsfolk att gå dit om ni inte redan har gått tid! Supergott där alltså. Efter middagen gick vi på Avatar på bio. Vi skrattade igenom filmen kändes det som. Den där dansen dom gör t.ex haha vi kom på att vi skulle försöka få med hela salongen att göra den med oss. Men jag tror inte att nån hade velat vara med på det ;D

Mitt schema nästa vecka. Vecka 2, 2010

DATUM:2010-01-09 TID:14:20:24 Antal kommentarer:2

Jag kommer alltså börja ha Vxtodj som står för växt och djurliv tror jag. Och data! Äntligen datakunskap så man får några lata lektioner i veckan! haha. Och nytt på schemat är även design som jag och Victor kommer ha ensamma med en lärare. Höhö. IV valet på fredagen är psykologi A.

I might tear you apart. Told you from the start.

DATUM:2010-01-08 TID:20:31:33 ALLMÄNT Antal kommentarer:0

Har varit runt i Birsta och lämnat mitt CV till olika butiker idag.
Det är skönt att ha det avklarat! Efter det tog jag bussen till stan och mötte upp Lisabet, och gick med henne bort till Hedbergska där vi träffade Andrea och jag fick tillbaka mina kära vantar som jag har varit utan i en vecka snart! Hihi. Glömde dom hos henne när jag sov där. Efter det väntade vi på att Linnea skulle sluta, sedan gick vi; Lisabet, jag, Linnea, Anders och Jennifer till Barista och fikade chai latte. Jennifer gick hem ganska tidigt. Så vi andra gick runt på stan ett tag. Sedan mötte vi 2 i Linneas klass så vi gick tillbaka med dom till Barista och fikade en gång till! haha. Denna gång blev det en morotskaka. JA È TJOCK! :D

Jag träffade föresten Malin, Minna och Victoria på stan idag. Mycket kul! er har jag saknat. <3

You wont be lonely, even if the sky is falling down

DATUM:2010-01-07 TID:20:01:20 ALLMÄNT Antal kommentarer:1
Har nyss varit och simmat 50 längder på alnöbadet. Det var sånt där vuxensim så dom hade fixat med levande ljus, juicer och typ hela bassängen var till för träningssim. Det var skönt att simma lite eftersom att jag har slöat till mig ganska mycket under jullovet. All julmat har ju liksom inte varit så bra kombinerat med dålig träning. Huua. Nu till veckan när jag kommer tillbaka till skolan ska jag ta tag i träningen på riktigt faktiskt. Gå på gym som min vän lisabet gör nu för tiden. Man måste lära sig av sina vänner!

Men imorgon fortsätter mitt onyttiga liv på barista. Ska fika nån chai där med Lisabet och Linnea och kanske Andrea om hon har tid och lust med det!  kisses/E♥

Lyssna på: http://www.youtube.com/watch?v=oUbpGmR1-QM

AND SO THE LION FELL IN LOVE WITH THE LAMB

DATUM:2010-01-06 TID:20:14:23 ALLMÄNT Antal kommentarer:2

Ibland blir jag så irriterad på mig själv. Jag hade nyss gjort ett fint och prydligt inlägg och så ska jag kolla på lite andra saker på internet; så jag öppnar en ny länk. Och sen när jag ska tillbaka till den här så klickar jag på tillbakaknappen? Hur dum får man vara!?!. Aja, gjort är gjort.
Släkten har nyss åkt hem. Så jag har haft tid att knäppa lite fräna foton till inlägget. (se ovaaaaaan) Och typ inget mer. Sitter och lyssnar på musik på spotify och latar till mig efter tårtbiten. Men imorgon ska jag åka iväg och simma så att jag får bort lite onödigt fläsk och kanske får lite muskler istället (y)

Mobilbloggar

DATUM:2010-01-06 TID:15:37:42 ALLMÄNT Antal kommentarer:0
Hallå bloggen. Har färgat håret nu. Det vart... Rött. Typ. Men jag gillar det! Hela håret har ju samma färg iallafall och det är nåt positivt. Höhö. Men det vart faktiskt ganska snyggt. Försökte på nåt sätt lägga in en bild via mobilen. Men det gick inte. Får visa ikväll istället. Nu ska jag gå ner till undervåningen och hälsa på gästerna som kommer om bara nån minut. Syster fyller ju år! Så nu blir det tårta. Gotta! Cya Later

DU ÄR DEN FINASTE JAG VET

DATUM:2010-01-05 TID:20:49:45 ALLMÄNT Antal kommentarer:1
Jag vill tillbaka till skolan. Av många olika anledningar. Jag vill träffa alla kompisar där uppe som jag saknar nåt otroligt just nu! <3 Det blir ju en speciell kontakt med alla när man bor på stället. Man lever ju liksom tillsammans, inte bara går i skola med varandra. Och ännu roligare kommer det ju att bli till våren/sommaren då man kan vara ute! Typ grilla, sola, bada och bara sitta ute och chilla och prata med varandra utan att frysa och sådär. Det är nog det mysigaste som finns i hela världen. Att sitta ute med fina människor och bara leva livet. Huuua så vackert det blev nu då. Men jo, fortsättning. Jag vill tillbaka till skolan så att jag kan få tillgång till alla mina kläder som jag glömde där uppe (!!!) Jag håller på att få nåt fel på att gå runt och inte ha nåt att matcha med när jag vet att jag har det, där uppe. Så himla irriterande! Varför planerade jag inte bättre när jag åkte därifrån? Livets gåta kanske. Sen vill jag till skolan för att ha nåt vettigt att göra på dagarna. Här hemma blir det ju mest att sova till 11-12 och sen åka till stan/birsta varenda eviga dag. Lite föör enformigt kanske?

Bild från i går eller söndag..minns inte riktigt. Höhö


JAG HAR HÖRT ATT HON ÄR ALLT JAG INTE VAR

DATUM:2010-01-05 TID:20:18:06 ALLMÄNT Antal kommentarer:0
Jag är trött och förkyld. Orkar knappt skriva något inlägg just nu känns det som. Jag kanske återkommer senare, för just nu vill jag bara slippa tänka! Men jag mår bra rent psykiskt. Tro inget annat nu. Hehe vi hörs!

Lyssna på denna tills vidare: http://www.youtube.com/watch?v=ABcA7sEROw4

Vi är inte sånna som i slutet får varandra.

DATUM:2010-01-04 TID:20:19:30 ALLMÄNT Antal kommentarer:3



Har varit på birsta med syster nästan hela eftermiddan. Vi fikade på wayne's när vi kom fram med bussen och efter det gick vi runt och kollade som vanligt. Jag hittade en plånbok på six. Jag behövde verkligen en ny. Sen köpte jag en mini-hårspray! Plånboken är alltså inte så stor som den kanske verkar bredvid hårsprayen, eftersom den då är mini! Jag köpte lite toning oxå. Måste göra nåt åt mitt nyklippta hår!

Imorgon ska jag åka till birsta, med eller utan farfar. För att köpa en present till Elin, som fyller år på onsdag! Grattis i förskott syster! <3 Efter det ska jag nog ta och göra mig ett minispa i badrummet och koppla av en stund med hårinpackning, kroppskrubb, krämer, nagelfix, benrakning, bokläsning, levande ljus, té, etc!

En påse godis och Sherlock holmes

DATUM:2010-01-03 TID:21:49:57 EMMA TIPSAR Antal kommentarer:1
Var ju på bio ikväll. Trots att jag satt och var snuvig under praktiskt taget hela filmen. Men den var bra, tyckte jag och Elin. De andra utav min familj tyckte att den var mindre bra och en viss Sören somnade t.o.m! haha. Men om ni gillar liknande filmer som denna så borde ni gå på den. Läs mer om den på sf's hemsida eller nån annan stans. T.ex gå in på youtube och kolla trailern. Jag har inte lust att förklara! För nu ska jag utnyttja mina sista dataminuter och spela lite farmville!


Bilder från julen 2009

DATUM:2010-01-03 TID:21:13:11 ALLMÄNT Antal kommentarer:0

Några utvalda bilder från julen 2009:


KÄRLEK ÄR ETT BREV SKICKAT 1000 GÅNGER

DATUM:2010-01-02 TID:21:54:55 INSPIRATION Antal kommentarer:1

God dag bloggen. Jag är förkyld och svullen i halsen.
Känns inte alls bra med mig. Därför har jag varit hemma hela dagen. Har varit ute och fotat en sväng bara. Annars har jag varit inne mest hela dagen. Hittade föresten en kamerasladd som funkar till min kamera. Så jag tänkte försöka hinna med att lägga upp några bilder!

Imorgon ska jag och familjen åka in till stan och käka på biteline. Sedan ska vi kolla på nya Sherlock Holmes. Så jag kommer inte blogga imorgon om jag inte hinner hem tidigt förstårs!

Happy new year!

DATUM:2010-01-01 TID:21:26:04 ALLMÄNT Antal kommentarer:1

Hallådär bloggen. Nyår var trevlig hemma hos Linnea. Vi fixade tacos och åt det inne i matsalen sen spelade de ett parti schack för att fördriva tiden lite granna. Klockan var ju ändå bara 7 då. Men då lyckades vi starta en liten brand och Lisabet fick rycka in med sina hjälteinsatser och agera brandman. Men det gick bra, hehe. Efter det såg vi en film, stardust. Det var tydligen Lisabets favoritfilm. Gulligullfilm sa hon. Efter det åt vi efterrätt: icas kladdkaka med grädde till. Samtidigt spelade vi vårt extremt roliga kortspel medans vi väntade på skujtsen till stan. Ca 11.20 anlände Lisabets pappa och vi åkte in till stan. Det var ganska mycket folk. Träffade Anna och Hanna från skolan så vi stod och kollade på raketerna tillsammans med dem. Efter raketerna och spektakelt var det dags att åka hem igen och spela klart kortspelet. Linnea hade något emot att det gick så bra för mig. Men slutändan kom jag faktiskt sist. BRA LISABET

Btw. Bilderna från igår/inatt kommer den 11 januari eller den 12 januari!


Välkommen till min nya blogg 2010

DATUM:2010-01-01 TID:20:34:58 ALLMÄNT Antal kommentarer:1

Ett nytt år ska väl betyda förändringar, inte sant? Därför börjar jag nu med en helt ny blogg här på blogg.se

♦Jag skiter helt enkel i min tidigare blogg (den som jag ville ha stor och få många besökare i)
♦Jag skiter också i min devote blogg. (den som har krånglig design och konstig stilmall)

I denna blogg skriver jag inte för att tjäna pengar eller för att få många besökare. Jag skriver när jag känner för det och för att mina kompisar ska få något roligt att läsa. Men bara för att det är så, betyder inte det att jag inte tar emot gulliga kommentarer från andra bloggare eller bloggläsare!

Dessutom är shlemma lite fränare namn. Hehe


RSS 2.0