SATURDAY

DATUM:2010-07-31 TID:22:06:03 INSPIRATION Antal kommentarer:2

ÄÄÄÄLSKAR sammets klänningen på bild nr 4. Ska köpa den så fort den är i butik. Matchar den med liknande som hon på bilden har. Till det höga svarta klackar.

DARK NOUVEAU

DATUM:2010-07-31 TID:14:12:00 ALLMÄNT Antal kommentarer:0
Hello bitches. Sitter hos farmor och farfar. Elin är i birsta och typ shoppar loss eller nånting. Själv ska man vänta med att shoppa tills att lönen kommer. Alltså i slutet av augusti. Lång tid tills dess! Alla pengar jag har nu kommer ju ryka när jag drar till sthlm och går på grönan. Men i thailand, då! DÅÅÅÅÅÅ! då blir det shop til I drop!

I HEARD OF A GIRL

DATUM:2010-07-30 TID:23:08:42 SKÖNHET OCH HÄLSA Antal kommentarer:1

Känner mig riktigt ofräsch nu. Har inte duschat idag, håret är liksom fett och struligt, tröjan luktar inte mysigt och mina naglar är långa och är halvmålare. Jag har inte rakat benen eller noppat ögonbrynen. Fy skäms Emma! Så därför när jag kommer hem nu så blir det till att duscha och försöka hitta nån lack och fil och fixa till naglarna. Sen när jag kommer hem till mamma så är det första jag ska göra att ha spakväll á la Emma♥ Det innebär:

♦Noppa och måla ögonbrynen
♦Peela ansiktet och ansiktsmask
♦Peela benen och raka dem
♦Inpackning i håret
♦Långt bad med schamponering och levande ljus, maby en tidning och musik
♦Fotfix: skrubba, klippa naglar och måla
♦Manikyr: måla, klippa och fila
♦Efteråt borsta och platta håret, i med serum
♦Kanske sminka mig

Finito! Beroende på vad klockan är efteråt så ska jag nog ut och fota med syster eller sitta och dricka te och lyssna på min spotifyspellista: sommar 


SILVERSCHAMPO

DATUM:2010-07-30 TID:20:25:29 SKÖNHET OCH HÄLSA Antal kommentarer:0


Ska köpa silverschampo så fort jag har råd. Hade tänkt att skaffa rätt ljust hår, spara ut längden och platta det. Snyggt till svart sotat makeup. Typ som Mary-kate ohlsen. Assnygg stil den tjejen har alltså! Typ inspo källan numero 1.


++++++++++++

DATUM:2010-07-30 TID:18:38:16 EMMA TIPSAR Antal kommentarer:0


Tänkte bara tipsa er om en superbra sida som får igång eran besöksräknare regält!
Det enda ni måste göra är att klicka mellan olika bloggar för att andra själv ska hitta till dig. Smart va? Om du dessutom använder denna länk när du registrerar dig så får jag extra poäng. Du förlorar ingenting på att jag också får poäng. Gå med nu vetja!

Länken: http://www.mer-trafik.se/cgi-bin/ref.cgi?r=eklemma

YOU WONT BE AFRAID OF FEAR

DATUM:2010-07-30 TID:18:30:19 ALLMÄNT Antal kommentarer:0
Sitter hos farmor och farfar. Ska inte åka till stugan i helgen. Vi tror att det bli för dåligt väder för det, tyvärr. Idag jobbade jag min sista dag på riksbyggen! Jätteskönt att kunna kliva upp lite senare på mornarna igen.

19:59

DATUM:2010-07-29 TID:20:05:19 ALLMÄNT Antal kommentarer:0
Floral Blazer from Sal Val, Penny Loafers from Sal Val, Cameo Necklace from Antique Market in Lincoln, Ne, Jean Shorts from Sal ValForever New Beret, Vintage Blouse, Miss Shop Shorts, Vintage Briefcase Bag
Pics från lookbook.nu. Sitter hemma hos farmor och farfar. Men farfar är inte här, han är i stugan.
Istället är pappa här. Vi har varit och handlat och ätit pizza. Ibland är det gott att tjocka en massa. Igår var ju jag, Edvin, Olle och John hemma hos Olle och kollade på en hannibal film. Röd drake. Men jag tror att det var fel version av filmen. Tror att det ska finnas en bättre faktiskt. Men iaf. Då åt jag ben och jerry half baked. En halv liter, SJÄLV. HIHihhiHIih. Men jag ska börja träna nästa vecka. På riktigt denna gång. Inge slarv.

OAKTIV PÅ BLOGGEN, ÅTERKOMMER I HELGEN

DATUM:2010-07-28 TID:22:50:10 ALLMÄNT Antal kommentarer:0

+++

DATUM:2010-07-25 TID:20:57:17 ALLMÄNT Antal kommentarer:0
Har ingen stor blogglust. Har liksom inga bilder att komma med nu när kameran är hemma hos mr Edvin. Numera även kallad fisen<3 Haha. Var hos han igår till idag. Igår kväll gick vi till Olle och kollade på film med han och John. Vi såg the fourth kind. Edvin tyckte den var läskig, men det tyckte typ ingen av oss andra! Men den var hyffsat bra, lite invecklad bara. 

DU VAR SOLSKENET

DATUM:2010-07-23 TID:21:58:07 ALLMÄNT Antal kommentarer:2



Ska dra på tranviken och steka imorgon.
Efter det blir det pizza på nån uteservering med Anders och Linnea.Sen ska jag nog dra mig mot stan för att vara med älskling som kommer hem från sthlm imorgon <3 Så jag skriver troligtvis inte imorgon, alls. Ni får ha det så bra så hörs vi snart igen! puss


20:24

DATUM:2010-07-23 TID:20:28:08 ALLMÄNT Antal kommentarer:1

Bjuder på en gammal bild från Barista eftersom att jag inte tog med mig kameran idag! Ska köpa en ny när augustilönen kommer. Efter jobbet idag hade jag så tråkigt så jag visste inte om jag skulle dö eller leva. Haha. Där överdrev jag regält. Jag ringde Anders och frågade om han hade lust att träffas på stan en sväng! Så jag klädde på mig normala kläder och slängde iväg mig på moppen för en 1½ mil lång resa in mot stan. Inne i stan kollade vi runt, gick till myrorna och kollade in nyheter. Sedan gick vi såklart till Barista. Jag tog min sommarfavorit, smoothie med hallon och melonsmak. Underbart gott. Men hurreni. NU ÄRE HELG!

VAD SKULLE VI ANNARS GÖRA?

DATUM:2010-07-23 TID:20:14:29 ALLMÄNT Antal kommentarer:1


Sitter med min svarta akustiska gitarr och försöker lära mig kom igen lena.
Måste säga att herr hellström har ruskigt snabba låtar för en nybörjare som mig. Det hela hjälper ju inte heller att jag har stålsträngar istället för nylon, som ska vara lättare. Men det är lika bra att jag lär mig såhär från början tkr jag.

MONDAY MORNING

DATUM:2010-07-22 TID:19:56:02 SHOPPING Antal kommentarer:4
Roligt att jag hade besöksrekord iförrgår :) Det enda jag behövde göra var att skriva några kommentarer! haha. Se hur det kan löna sig. När skolan kommer igång igen ska jag bli bättre på sånt. Igår var jag och shoppade i Birsta. Det var därför det aldrig blev nån uppdatering här på bloggen. Det här var iallafall det jag kom hem med!

TAKE MY WHOLE LIFE TO.

DATUM:2010-07-20 TID:20:08:16 INSPIRATION Antal kommentarer:11

TOPSHOP CANDY
Igår kväll var jag och badade med Edvin och hans kompisar, det var därför jag aldrig skrev nåt igår kväll. Men nu är jag här igen med några inlägg to make it up to you. Edvin är nere i sthlm nu tills på lördag. Själv är jag hemma och jobbar fortfarande. Imorse trodde jag att jag skulle dö. Var så trött när jag vaknade. Halv 6 stod klockan på. Jobba på som ett djur med gräsklippning och beskära träd till 16. Somnade på vägen hem typ 2-3 gånger i bilen. När jag kom hem tog jag några madrasser och la mig på altanen i 2 timmar och sov, i solen. Nu börjar även jag att få lite färg. Äntligen!

DOM KOMMER KLIVA PÅ DIG.

DATUM:2010-07-20 TID:19:40:25 ALLMÄNT Antal kommentarer:3

Idag är det exakt (om jag inte räknar fel) 93 dagar kvar till att jag och min familj och några släktingar drar till Thailand! Det är 16 dagar kvar till att jag och Alex, Simon, Unni och Björn drar ner till huvudstaden och går på grönan med mer. Det är 34 dagar kvar till skolan börjar! Alltså en del att längta till. Om man nu kan räkna skolan som att längta till, men jag gillar min skola. Den är bäst!

Bilder på Ao Nang, det stället vi ska till. Samma som förra gången alltså!



I WAS DEFINITELY MADE FOR THESE TIMES

DATUM:2010-07-18 TID:19:26:21 ALLMÄNT Antal kommentarer:1

Tjabba bloggen! Nu är jag jämnröd/brun över hela kroppen. Åkte hem från stugan vid halv 2. Har legat och stekt här hemma i typ 3 timmar, denna gång magen. Efter det lagade jag och syster mat: Grillspett med olika saker. Gjord på kryddkorv, paprika, championer, cocktail tomater, aubergin, Väldigt gott. Sallad till det. Efter diskade jag och tog sedan en dusch. Nu sitter jag här och lyssnar på Kate Nash–Kiss that grrrl.


MITT GULLBERGS KAJ PARADIS

DATUM:2010-07-18 TID:10:01:59 ALLMÄNT Antal kommentarer:0
Blev ganska så bränd igår. Stekte ute i solen i 3 timmar. Bara ryggen blev lidande. AJ! Idag är det inte lika farligt. Men det känns fortfarande, och det syns. Men jag är lika gla' o go' ändå! Sitter och lyssnar på: http://www.youtube.com/watch?v=bbJxMbgCw3A. Då blir man glad av det oxå. Hihi. Btw så ska jag åka ner till sthlm den 13 november och kolla på denna man!

19.34

DATUM:2010-07-17 TID:19:38:55 ALLMÄNT Antal kommentarer:0


Jag råkade pussa Edvin på foten där han hade smörjt in sig med myggmedel.
UUUSCH. Nu ska vi kolla på film och tjocka oss med chips, popcorn, läsk och typ jordgubbar. Yeaah. Hörs imorgon <3

10-03-06 <3

DATUM:2010-07-17 TID:17:22:15 ALLMÄNT Antal kommentarer:1

VAD SKA JAG GÖRA MED MIN LÖN??

DATUM:2010-07-17 TID:10:50:21 ALLMÄNT Antal kommentarer:0

Vad ska jag göra med min lön som jag får nästa vecka? Och vad ska jag göra med den ännu större lönen som kommer veckan därpå?
Jag måste nästan köpa ny mobil om den här inte funkar snart. (råkade få vatten i den) Kameran fungerade faktiskt igår kväll en liten stund! Så det är ju inte helt hopplöst. (min mobil funkar, men kameran på den är paj) Kameran är bland det viktigare på en mobil enligt mig. Så det är viktigt att den funkar. Jag skulle vilja ha en ny digitalkamera oxå. För den jag har nu drar skitmkt batteri! Och den måste ha AA batterier. Vill ha en som är uppladdningsbar istället. Typ som den på bilden.

09.54

DATUM:2010-07-17 TID:09:56:49 ALLMÄNT Antal kommentarer:0
Nu har jasmine och hennes kompisar åkt hem. Jag och Elin har ätit frukost och Edvin sover fortfarande. Igår var vi ju ute och rodde med lillbåten. Edvin var den som rodde. Hahahhaha. Han ramlade bakåt när han tog i för mycket och landade på min syster som satt bakom. Och han hade flytvästen ut och in. Typiskt han ;) Idag när han vaknar och solen står högre ska vi åka över till stranden och sola. Jag har en brunhetstävling mot björn att vinna!

ÅH KOM IGEN LENA, VAD SKULLE VI ANNARS GÖRA.

DATUM:2010-07-16 TID:21:02:27 ALLMÄNT Antal kommentarer:0


Sitter i stugan. Har precis ätit en god middag. Grillat kött, potatisgratäng och sallad. Snart blir det jordgubbstårta eftersom att min älsta kusin Cecilias kille Rickard fyller 32 idag! Efter det ska vi och grannarna åka över till stranden och grilla marsmallows. Ska ta med chips bara för Edvins skulle oxå. Då kommer han bli glad. ^^


FÖR MKT VATTEN SKA RINNA INNAN JAG GLÖMMER

DATUM:2010-07-15 TID:21:32:01 INSPIRATION Antal kommentarer:0

Är på lite blogghumör! Men nu ska jag dra in till  bärbara datorn och fixa lite musik till mobilen. Hörs imorgon kväll hörrni! Ha en trevlig kväll/dag!

OUTCAST - TIMO RÄISÄNEN

DATUM:2010-07-15 TID:21:10:40 EMMA TIPSAR Antal kommentarer:0

SLUTA DRÖMMA OM DET LJUVA LIVET

DATUM:2010-07-15 TID:20:59:19 ALLMÄNT Antal kommentarer:0

Fick en klagokommenter om att jag aldrig skriver. Ska uppdatera liiiiiite oftare bara för det! :) Idag på jobbet så har jag klippt ner buskar. Jarsmin tror jag en sort heter. Släkting till Jasmine. Luktar nåt så otroligt underbart. Men står man där med näsan i buskarna i ca en timme så blir det lite för mycket. Jag börjar nysa, snora och blöda näsblod (Y) jag hoppas jag inte är allergisk bara! Efter jobbet slöade jag hemma ett tag för att senare äta den goda maten på bilden. Grillad lax på spett, sallad och potatissallad. Efterrätt blev färska jordgubbar och grädde med några skedar vaniljsocker i. Mömma!

HÄRLIG BILD

DATUM:2010-07-14 TID:21:46:29 INSPIRATION Antal kommentarer:0

SPELAR DET NÅN ROLL?

DATUM:2010-07-14 TID:21:32:18 ALLMÄNT Antal kommentarer:1


Hej! Nu sommarjobbar jag för fullt. Börjar vid 7 på morgonen och slutar vid 4 på eftermiddagen.
En del cash det alltså! Nu är gatufesten över för iår oxå. Den var rikigt kul. Träffade många kompisar från skolan. Alltid lika skoj. Till helgen ska jag och Edvin till stugan. Skriver lite mer då än nu. Har ju ingen tid för det när jag är hemma!


JAG HAR VARIT I ALLA STÄDER

DATUM:2010-07-06 TID:19:44:42 ALLMÄNT Antal kommentarer:0



Det är äntligen värme. Har hur mycket sommarkänslor som helst. Anledningen till att det blir sådan dålig uppdatering är för att det här är mitt bästa sommarlov i hela mitt liv.
Jag har aldrig en ledig stund till att sitta och blogga. Och om jag skulle göra det skulle jag istället missa en massa roligheter med kompisar. Förra veckan var jag t.ex. i Linneas stuga över en kväll/natt/förmiddag, tillsammans med Anders och Lisabet. Vi badade badtunna, spelade massor av kort och grillade. I onsdags jobbade jag för fullt och tjänade massa cash. I torsdags gick jag och såg Eclipse med Björn. Han tog bussen från Härnösand, sedan gick vi och åt på barista och sedan bio. Filmen var faktiskt den bästa i serien hittills enligt mig!  På fredagen var jag och åkte båt med Björn och Johan utanför Alnö. Efter det åkte jag till stan för att shoppa med Daniel och linnea. Vi fikade på Barista och satt och pratade en stund. På kvällen var jag med Edvin och några av hans kompisar. Igår var jag och grillade med Björn och Johan. Dessutom var jag barnvakt med Edvin för hans lillebror på dagen. Vi badade vid Sisjön. Det var grymt varmt i vattnet! Det finns ganska mycket mer att skriva om. Men jag känner att det kanske inte är helt intressant för alla att höra. Så jag ska istället försöka uppdatera lite oftare, fast inte nu i veckan då. Eftersom det är Gatufesten! Då kommer jag ju att ha fullt upp och aldrig hinna uppdatera. Så jag återkommer någon gång på söndag, kanske måndag. Puss, hej och leverpastej.


RSS 2.0