THECOBRASNAKE

DATUM:2010-05-30 TID:21:11:08 INSPIRATION Antal kommentarer:1
Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us
Ska börja använda min klänning igen. Den liknar denna på bilden. Snyggt till bara ben!

WHAT'S LOST WILL BE FOUND

DATUM:2010-05-30 TID:20:59:05 ALLMÄNT Antal kommentarer:0

Denna helg har varit bloggfri. Vilket har varit skönt. Har liksom inte haft lust att blogga när det med Trixie nu har hänt. Det var väldigt jobbigt, och det är fortfarande jobbigt. Saknar henne asmycket. I helgen har jag varit med Edvin, varit och delat ut flygblad inne i stan, shoppat blommor och satt ut dem, rensat rabatten och varit ännu mer med Edvin och hans vänner. Hann också vara med Anders i fredag och sticka in på Barista en snabbis som vanligt. Träffade Anton efter det så vi gick med han ganska länge och pratade om allt och ingenting. P.S nästa vecka ska jag blogga bättre. Ska bl.a färga håret ikväll eller någon annan kväll. Så det ska ni få bild på!

DU ÄR DEN BÄSTA AV ALLA. TRIXAN

DATUM:2010-05-26 TID:21:54:31 ALLMÄNT Antal kommentarer:0

Realativt nytagen bild från helgen. Då var hon jättepigg. och hade mjöl på huvudet. Min gullehund :')
Min älskade bästa vän. Jag ska minnas alla fina stunder du och jag och familjen har haft tillsammans. Du har gjort mitt liv så mycket rikare och mer spännande. Nu när du är borta märker man vilket stort intryck du gör på mig. Och nu finns bara tomhet och minnen. Alla dessa fina minnen. Du finns för evigt i mina tankar och ingen kommer kunna fatta hur unik och intelligent hund du var. Jag är för evigt tacksam för att du har funnits för mig i vårt och torrt. Du såg när jag var ledsen. Du slickade mig och visade att du brydde dig. Du led med mig. Och när du var glad gjorde du alla i din omgivning glada. Du var en riktig underhållare med alla dina trix. Man började alltid skratta åt dig när du stod och skulle döda leksakerna på komando och sedan nös minst 30 gånger av lycka. För ja, det var så du visade oss att du var lycklig. Du var så speciell och jag kommer aldig finna nån som var så underbar som dig. ALDRIG! Hur mycket jag än letar, ingen kommer kunna leva upp till hur du var. Jag älskar dig Trixan. <3 *95-06-10 -- 10-05-26+

MÅNDAG AND TISDAG

DATUM:2010-05-25 TID:22:49:28 ALLMÄNT Antal kommentarer:0
Shit va mkt saker det händer på skolan nu. Hinner knappt blogga om det, och då är det extremt kan man tycka. Igår fixade vi ordning anläggning med blommor och dekoration. Kan försöka få tag i Elenores bilder och lägga upp här! Vid 4-5 tiden var vi klara med det och då gick vi och grillade med våra gäster från spanien och ungern. dom är ganska många. ca 20 från Ungern (de kom igår) och ca 6-7 st från Spanien (de har varit här i 2 veckor) Efter det spelade vi brännboll och sedan for vi till "storstaden" Kramfors. Shoppade loss på dollar och for hem och lyssnade på musik inne hos Elenore. Sen grillade vi bananer och spelade kubb. Lyssnade samtidigt på musik. Vid typ 8-9 tiden gick jag och några djurvårdselever in på gamla elevhemmet där det sägs spöka. Cicci skrämde livet av alla eftersom hon hade droppat blod på massa ställen o.s.v. Efter det sov jag.

Idag har vi varit guide till alla åttor som har varit och hälsat på. Vi hade snygga nordviktröjor på oss! Och det var faktiskt riktigt kul att vara guide! Vi fick se koutsläpp och mina kompisars lilla musikal som de drog några nummer ur. Sen på trädgård fick alla åttor göra buketter och ta hem och lite annat skoj. På eftermiddagen åt vi middag och sen for vi till Kramfors igen för att gå på en show av kramfors mest musikaliska ungdomar typ. Minns inte vad hela organisationen hette. Men det var iallafall nummer av M.J. Typ thriller och black or white och sånt. Det var grymt bra framträdande! Vi applåderade och sjöng med och var helt galna, vi från Nördvik ;) När vi skulle åka hem var vi även helt pepp och spelade musik på högsta volym och skrek till mopedister och cyklister som for förbi. Vi åkte in till Sandö och virrade bort oss medan vi skrek med till låterna. Hahah. Vi är felande :')

+++

DATUM:2010-05-23 TID:21:52:38 ALLMÄNT Antal kommentarer:0
Har bara lite blogglust. Höhö. Men har inget viktigt att säga. Äsch. Ibland blire så. Imorgon äre skola föresten! NIceee som fan :)

THEY MIGHT SAY HI, AND I MIGHT SAY HEY.

DATUM:2010-05-23 TID:20:42:02 ALLMÄNT Antal kommentarer:0

En liten resumé av helgen:
Kom hem i torsdags. Åt på subway med Alex och Simon, Victor var också där. På kvällen åkte jag till Edvin och sov där. Upp tidigt dagen efter eftersom att Edvin inte hade ledigt som jag. Mohaha. Åkte till Birsta och shoppade med Alex och Simon. Fick hem en skjorta och en randig tröja, båda från gina tricot.

Åkte till stan runt halv 2 för att fika med Anders på Barista. Provade en sån där frapista med chokladsmak. HEEEEELT supergod. Det ska jag fortsätta med resten av sommarn. Ville egentligen ha en med mangosmak. Men dom var slut. Menmen. Choklad funkade de meee. Efter fikat gick vi till domsaga för att protestera mot att dom lägger ner det. Gick inge bra de....Sen skulle Edvin klippa sig så jag gick med John hem till Olle och hämtade han. Sen gick vi och letade efter Edvin. Han var på sax o kam. John sa att hans tegelstens mobil skulle klara att släpps ner från en våning till rulltrappan nedanför. Hahha. Vi provade. Det funkade.

Efter det gick vi bort till en thai-hämta mat ställe. Gick hem och åt det hos John, sen gick vi till Sidsjön och badade. Det var rätt så varmt. Tog några dopp och sådär. Efter det gick vi till Olle och kollade på en film. Som jag somnade till. Haha jag är grymt social när jag kollar film sådär :)

Igår på lördagen var jag med Edvin och sedan också med John och Olle. Vi gick på stan ett tag till typ 5. Sen åkte jag till min mormor och åt pizza hos henne och snackade. Hon har skaffat en platt-tv. Min mormor är coOl. På kvällen satt jag vid datorn (borde ha bloggat då. Men jag är lat ^^)

Idag har Elin haft konfirmation. Så då var jag på det vid 11 tiden imorse. Sen åkte vi hem och åt smörgåstårta med släkten. Efter det åkte vi hem till kusinerna eftersom min näst yngsta kusin John fyller 20 today. Då blev det mer smörgåstårta. Hehe. Åt ingen middag när jag kom hem, utan jag fixade till lite i trädgården istället. Nästa helg ska jag och mamma åka iväg och köpa massa växter. Kan visa resultatet i bilder när det är klart!

POINTS OF AUTHORITY

DATUM:2010-05-19 TID:21:51:01 INSPIRATION Antal kommentarer:0

Äntligen är denna arbetsvecka snart över! Har rensat ogräs nästan 2 hela arbetsdagar 09-16. I måndags gjorde vi lite blandade uppgifter på trädgård, så det var iallafall roligare än idag t.ex. Idag var den jobbigaste dagen. Vi skulle stå och klippa buskar som det fanns sorkar i, och typ köra traktor. Fast det var jävligt kul! Solbränd har man blivit sen igår också. Då skulle vi fixa iordning vid annuellrabatten och sedan köra bort en massa halm med hjälp av traktorn. För övrigt har skolan fått ett litet gulligt föl! Hiihi

SOMMAR

DATUM:2010-05-19 TID:21:30:29 ALLMÄNT Antal kommentarer:0


Håkan hellström,
lukten av grillat, havtsaltet i håret, sönderbrända axlar, doften av nyklippt gräs, oseriös fotboll med goda vänner, stekande sol, glada skratt, grönska på conversen, uteservering, skrattträningsvärk i magen, jordgubbar, havets kluckandet mot bryggan, måsarnas skrik, rotur med kanoter och vänner, vattenkrig, mjukglass, bara ben, blåmärken och rivsår, fräknar, gyllengula rapsfält, djurutsläpp, tältning, mysbrasa hela natten, studentfirande, ljudet av rullande grus, doften av våt asfalt, sena kvällar, stränder, glädje. 

I LOVE THE WAY YOU MAKE ME FEEL

DATUM:2010-05-18 TID:07:30:37 INSPIRATION Antal kommentarer:0

Rubrikinspiration från en av mina favoritbloggar: ndotter.se

Nu ska jag gå upp och äta frukost. Berättar om dagen senare. Puss hej!


I'M SO ADDICTED TO ALL THE THINGS YOU DO

DATUM:2010-05-17 TID:22:53:29 ALLMÄNT Antal kommentarer:0
Har tagit årets första dopp idag och till min förvåning var vattnet faktiskt varmt! Skulle tippa på över 10-15 grader iallafall. Så imorgon om det är finväder så blir det till att bada igen! Plus sola lite, det behövs verkligen. Men nu ska jag sova, tack för idag sverige. God natt!

SHOPPINGEN FRÅN AMSTERDAM!

DATUM:2010-05-16 TID:21:36:54 SHOPPING Antal kommentarer:0



Bikini från hm, linne från hm, body butter från the bodyshop, halsband från en liten butik i amsterdam, nagellack från hm.
Jag har en sak att säga: HM i holland är populärt, och typ den bästa shoppingen du kan hitta. För övrigt är ju HM min favoritbutik!

FIKA AND FOOD ON THE BARISTA UTESERVERING

DATUM:2010-05-16 TID:20:59:01 ALLMÄNT Antal kommentarer:1


MIRROR MIRROR ON THE WALL

DATUM:2010-05-15 TID:11:44:13 ALLMÄNT Antal kommentarer:0
Tja babes och gubbar! Idag blir det Baristafik med Andrea. Efter det blir det pipe-line och sedan hem till Edvin! Höres imorgon! Puss

OPEN UP OUR EYES

DATUM:2010-05-14 TID:20:25:29 ALLMÄNT Antal kommentarer:1
Är som sagt fortfarande utan kamera. Fuck it! Har jobbat idag, efter det drog jag ner till Birsta och shoppade lite nytt. Här är resultatet: Ett par jeans på gina, en turkos ring från hm, ett halsband från hm (endast 30 spänn!) 2 par prickiga tights från hm och ett paket slingmedel från hm. Allt under 400 kr. Jag är nöjd! Bild/bilder kommer kanske imorgon eller på söndag.

OCH TSM FLYGER VI SÖDER UT.

DATUM:2010-05-13 TID:19:43:02 SEMESTER Antal kommentarer:0

Klassen minus Frida som tog tha pic; i Holland. P.S kolla in Victors min! HAHHA
Fuck. Jag var och hälsade på hos farmor och farfar idag. Skulle dessutom träffa pappa och få mina saker som jag lämnade hos han innan jag skulle till holland. Glömde det nu, och min kamera var i väskan som jag hade där!

SÄNDER LJUS TILL MIG OCH SKATORNA

DATUM:2010-05-12 TID:10:55:23 ALLMÄNT Antal kommentarer:0

FAaAaNN va sommarkänslor jag har nu! Fint väder, förkyld ofc. Men skitsamma. Sitter och lyssnar på Håkan <3 och har precis hört att Baristas uteservering är igång igen! kääärlek!


+++

DATUM:2010-05-11 TID:22:27:37 ALLMÄNT Antal kommentarer:0
Det blev ingen städning av rummet. Får ta det nästa vecka istället. Ikväll har vi istället cyklat till Torrom (jag och Alex) Efter det har vi pluggat och sedan sett en film!

VI BORDE SKRATTA ÅT ALLT IGEN.

DATUM:2010-05-11 TID:07:37:38 SEMESTER Antal kommentarer:0

Bjuder på en bild från Holland ;)
Idag ska jag vara duktig. Klev upp vid 6 för att sätta igång en tvättmaskin. Ska tvätta vitt sen också.
Sen måste jag städa rummet idag och plugga ganska mycket matte och trädgårdsanläggning. Sen vill jag träna lite också. Funderar på att cykla den där sträckan som jag lovat mig själv att cykla. Men nu ska jag klä på mig och gå till frukosten. Har engelska nationella första lektionen också. Ajdå. Wish me luck!

CAN YOU FEEL THAT?

DATUM:2010-05-10 TID:20:08:09 INSPIRATION Antal kommentarer:0


Känner mig så illa tvungen att blogga. Har egentligen ingen blogglust, men den brukar ju komma fram när jag väl har börjat blogga! Jag har varit i Holland i nästan en vecka. Det är därför jag inte har bloggat nåt. Bilder från redan finns att hitta på fejjan, d.v.s. facebook.com. P.S röjan på bilden är aSnIcCEEEE!


I WANT YoU TO NEED ME.

DATUM:2010-05-10 TID:19:59:19 INSPIRATION Antal kommentarer:0




RSS 2.0