SLU alnarp

DATUM:2012-08-31 TID:10:03:00 ALLMÄNT Antal kommentarer:0
Maten igår blev jätte god. Äkta studentmat, hehe ;) Idag ska jag och mammsen till skolan och kolla lite. De har ju en enorm park med hur mycket växter som helst. Tanken var att vi skulle åka till stranden efteråt men vädret verkar vara sämre än vi trodde. Bara ca 17 grader. Nästan som hemma i Sundsvall!
 
Skolan på bilden :)

Malmöbo

DATUM:2012-08-30 TID:17:36:00 ALLMÄNT Antal kommentarer:0

Nu har det kanske inte riktigt blivit så bra uppdatering som jag har tänkt, men har haft en del att göra på sistone liksom!

I måndags kom vi ner och började fixa med lägenheten, vi höll på till sent på kvällen. På tisdagen åkte vi till ikea rätt tidigt och fixade en massa saker till lägenheten som fattades. Bland annat en byrå, tv bord, tv bänk, massa kökssaker, gardinstänger och rullgardiner. Efter det åkte vi hem och fixade en massa. Sedan åkte vi till coop och storhandlade mat, gick på bolaget och fixade någon bits till skruvmejseln. Vi kom hem väldigt sent då så vi orkade inte äta mat utan vi kollade på en film sedan somnade vi ganska fort. Igår onsdag var vi nästan klara med allt med lägenheten minus några borrar, byta en rullgardin på ikea och sätta upp hyllor och gardiner i vardagsrummet. Hua vad vi har jobbat på, haha. Efter det åt vi lunch hemma och sedan tog vi en promenad ner till centrum och fikade på starbucks. Sedan gick vi hem till Cecilia, min kusin och åt lite take away. Vi gick hem runt 9-10 och då kollade vi på film men jag slockande på en gång.

Idag har vi varit i Danmark och gått runt på ströget. Lunchade lite innan vi gick tillbaka till bilen och åkte för att köpa lite öl innan vi drog tillbaka till Sverige och Malmö. Vi kom nyss hem från Danmark, har tinat upp en fläskfilé till middag och ska strax börja med den. Jag uppdaterar senare!
 

sista kvällen i sundsvall

DATUM:2012-08-26 TID:12:53:00 ALLMÄNT Antal kommentarer:0
Igår bjöd Danny ut mig på bite Line. Vi tog en varsin öl och åt mat och bara hade trevligt i varandras sällskap. Efter det gick vi till invito för en drink och avslutade med en sväng på jack's. När vi kom hem kollade vi klart på luftslottet som sprängdes.

Fredag 24 augusti

DATUM:2012-08-24 TID:17:53:56 ALLMÄNT Antal kommentarer:0
Nu har jag varit på min första begravning, en väldigt fin begravning. Min plus mammas mamma gick bort i juli i cancer. Hon var väldigt sjuk så jag är glad för hennes skull att det gick fort då det var som jobbigast. Vila i frid Inger <3

20:06

DATUM:2012-08-23 TID:20:06:22 ALLMÄNT Antal kommentarer:0
Har fixat klart för dagen nu. Bordet+stolarna är målade och mitt "vinter rum" är städat, packningen är i princip klar och nu blir det film mys med syster och ett paket pringels!

15:30

DATUM:2012-08-23 TID:15:31:00 ALLMÄNT Antal kommentarer:0
Har målat klart bordet och stolarna nu. Så skönt att saker börjar falla på plats och att allt snart är ordnat för flytten!

Plantagen

DATUM:2012-08-23 TID:09:40:30 ALLMÄNT Antal kommentarer:0
Oyeah. Ligger hemma hos Danny i sängen medan han är på jobbet och resten av stan är på väg till skolan, haha! Själv börjar man ju inte förrän 3 september :)

Idag blir det att åka till plantagen och lämna tillbaka lite kläder, samt tacka för denna sommar och för allt annat. Det har varit en sjukt bra arbetsplats och jag är så glad att jag fick jobb direkt efter min tidiga student 11 maj.

Ska även köpa blommor och oasis där till morgondagens begravning. Ska göra en liten dekoration med röda rosor och prästkragar.

Morrn'

DATUM:2012-08-22 TID:07:56:00 ALLMÄNT Antal kommentarer:0
God morgon! Idag ska jag packa ihop den sista skiten och fixa i ordning i mitt andra rum, det jag ska bo i när jag kommer hem över jul och påsk. Men nu: frukost!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

13:43

DATUM:2012-08-21 TID:13:43:34 ALLMÄNT Antal kommentarer:0
Har ganska nyss kommit hem från mormor. Städade hennes as skitiga altan. Hon är ju rökare så det kan behövas städas ibland. Nu ska jag försöka packa så mycket som möjligt innan Danny kommer hem, sedan blir det nog att slipa bord och stolar!

Flytta

DATUM:2012-08-21 TID:07:00:00 ALLMÄNT Antal kommentarer:0
Omg har inte fattat det riktigt att jag flyttar nu på söndag! Packar ner hela mitt rum i princip. Ska bli så skönt när allt är på plats.
Idag ska jag fortsätta packa, sedan när Danny kommer hem ska vi nog börja måla om bordet och stolarna som vi fick av min pappa. 

13:32

DATUM:2012-08-05 TID:13:34:54 ALLMÄNT Antal kommentarer:0
Sitter hemma hos pojkvännen och väntar på att han ska komma hem. Sen blir det nog att vi drar hem till mig och chillar.

Igår var en ganska lugn kväll. Först satt vi hemma med levande ljus, spelade kort och drack champagne. Sedan var vi ut en sväng på invito och drack drinkar. Mysmys.

 
Haha ser mongo ut på bilden men det skiter man väl i :))

Rubrik

DATUM:2012-08-04 TID:14:04:54 ALLMÄNT Antal kommentarer:0
Livet har haft sina upp och nedgångar på sistone. Har lärt mig vilka mina riktiga vänner är och har lärt mig att inte ta saker och människor för givet. Nu är det bara 23 dagar kvar till jag flyttar härifrån. Det ska bli ganska skönt. Kommer såklart sakna min familj, släkt och vänner. Men att starta på nytt, göra min grej, det är det jag behöver och vill göra just nu!

ses senare

RSS 2.0