Dagens trädgårdsinspiration

DATUM:2013-04-25 TID:12:02:21 TRÄDGÅRD Antal kommentarer:0
 
Se så smart och ekonomisk lösning på detta bygge! De har använt gamla pallar och målat dem vita för att sedan bygga ihop dem till en soffa och två små bord med hjul! Jag har idéer på att bygga något liknande nu i sommar/nästa sommar. Dock med en annan stenlagd yta och utan plasttak, det blir så smutsigt och jobbigt att sköta. Det var däremot smart av dem att klä dynorna med vaxdukar så att de inte blir blöta, mögliga osv! :)
 
Här hittade jag inlägget: http://www.skonahem.com/inredning/balkong-uterum/Inspiration-uterum

Torsdag

DATUM:2013-04-25 TID:11:57:34 ALLMÄNT Antal kommentarer:0
Äsch det var bara jobbigt att starta ny blogg. Känner det på en gång. Det är nog bättre att jag fortsätter med denna bara men skriver om trädgård ibland också. Så får det bli!

Idag stannar jag hemma från skolan och pluggar istället. Jag har gjort klart allt man ska ha gjort denna vecka så jag tänker utnyttja tiden till plugg istället.

Idag får man ju pengar också! Ska ner på stan sen när Danny har slutat och då ska vi leta reda på ett mysigt café att sitta på. Soligt är det också så det blir nog uteservering idag :)


Ny blogg!

DATUM:2013-04-23 TID:17:05:00 ALLMÄNT Antal kommentarer:0
Jag har startat en ny blogg! :) Får se om jag blir mer aktiv där eller ej. Dock ska jag fortsätta skriva i denna lite då och då. Borde faktiskt bättra mig. Min nya blogg ska inte handla om mig utan om trädgård! Inspirerande bilder och inlägg och mina idéer och förvandlingen av min familjs trädgård uppe i Sundsvall. Häng gärna med och läs :)

Sen senast

DATUM:2013-04-11 TID:16:41:00 ALLMÄNT Antal kommentarer:0
I söndags tog jag en lång promenad till blomsterlandet som ligger ungefär 3,2 km ifrån vårat hus. En lagom promenad tänkte jag! :) Var borta rätt länge eftersom jag gick i rätt lugn takt och kollade på trädgårdar osv. Handlade massa mat när jag kom hem, två tunga påsar blev det. De var så tunga att de nästan gick sönder! Danny kom hem på kvällen också. Det var jobbigt att vara ifrån honom en hel helg :( <3
 
I måndag och tisdags hände inte så mycket. Var i skolan som vanligt och lagade mat, kollade på tv och läste när jag kom hem.
 
I onsdags var jag ledig så då hade jag finbesök av Moa från skolan! :) Vi drack te, pratade och bakade hallonpaj. Mysigt! Efter hon hade åkt, åkte jag och Danny till svågertorp och gick runt på IKEA. Jag var även med på Plantagen klubbkväll en stund också. Vi åkte sedan hem och började leta lägenheter i Lund, för nu känner vi för något större. Drömlägenheten är en 2-3a med stor garderob, badkar, stort kök och en balkong eller uteplats. Ni kanske tänker att jag har för höga krav, men faktiskt så finns det riktigt fina lägenheter i Lund som har just detta med en rimlig hyra dessutom. Så vi hoppas på att ha flyttat innan sommaren. 
 
Några insta bilder från denna vecka:
 

Denna vecka

DATUM:2013-04-06 TID:17:15:00 ALLMÄNT Antal kommentarer:0
Åkte hem till Malmö igen på måndagen. Det tog såklart hela dagen och vi var framme sent på kvällen. Gick direkt och la oss. På tisdagen började min nya kurs: färg och formlära! Vi var på ett stråk i stan och mätte hus, träd, staket och allt annat som var utmärkande för platsen. Anledningen var för att vi skulle senare göra en modell av detta stråk. I onsdags var både jag och Danny ledig så efter ett gympass och dusch så tog vi en promenad ner till stan. Passerade möllan och köpte jordgubbar för 10 kr!!!!! HUR BILLIGT? Bara några 100 meter längre bort kostade dom runt 30. Möllan är underbart. 
 
Vi gick runt på stan och kollade och när vi var klara tog vi en buss till södervärn och handlade take away thaimat. Första gången vi gjorde det och det var super gott! :) Släckte törsten med en singha och en chang. Bara för thai känslan liksom. 

I torsdags var jag i skolan till 16 ungefär. När jag kom hem hade Danny köpt vin till mig. Tror han hade lite skuldkänslor för att åka till sthlm över helgen och lämna mig här. Gulligt var det iallafall. På kvällen fick jag dessutom ryggmassage med lavendelolja. Jag har världens bästa pojkvän <3
 
Igår, fredag. Min cykel fick punktering så blev tvungen att ta bussen till skolan. Första gången sen februari tror jag. Efter skolan hade jag ingenting för mig så jag tog en sväng på stan. Hade någon tusenlapp mer på kontot än vad jag förväntade mig så det blev massa shopping åt mig själv! Var länge sedan jag shoppade så mycket. 
 
Köpte en bok som är helt underbar. Ni trädgårdsintresserade måste köpa den om ni funderar på att göra om hemma eller bara vill inspireras lite ändå. Dina drömmars gröna trädgård heter boken. Iallafall så orkade jag inte laga mat när jag kom hem eftersom jag var på stan till stängning (19.00) Så jag åt på max. Tog en promenad till citygross och köpte lite godis och en ben&jerry för kvällsmys men jag var så mätt sen middagen så det får bli kvällsmys ikväll (lördag) istället. :)
 
Ikväll ska jag äta pizza, dricka vitt och kolla på tv. Alternativt leta efter navelludd. Livet är härligt!
 
 

RSS 2.0