Snart första advent

DATUM:2015-11-27 TID:16:57:47 ALLMÄNT Antal kommentarer:0
Jag älskar att göra det julfint 😊💕🎄 nu är granen uppe, vår första riktiga julgran! Förra året hade vi en liten sockertopsgran på tv bänken, men eftersom vi har ett stort vardagsrum nu så blev det äntligen en gran. Våra julkulor är dock supersmå så vi måste nog köpa ett par större. Granen har bara två än så länge och det kan ju se lite pluttigt ut 😄 Arrangemanget på bordet ska få en liten julros i sig också där i mitten. Tror det kan bli rätt fint!

Min önskelista

DATUM:2015-11-27 TID:10:39:00 ALLMÄNT Antal kommentarer:0
Snart är det första advent och det är dags att börja tänka på julklappar om man inte redan gjort det. För att underlätta för mina nära och kära så skriver jag nu en liten önskelista här på min blogg. I år önskar jag inte så många fyskiska julklappar, utan hellre presentkort, eftersom det annars kan bli rätt tungt på tågresan hem till Lund. Dock har jag funderat på saker jag skulle vilja ha för presentkortspengarna, så det ligger ändå en tanke bakom det jag önskar och kanske får. 
Jag har ex tänkt att börja samla på en porslinsserie från Rörstrand. Den jag har fastnat för är Swedish grace i färgen is. Serien är 85 år gammal och har aldrig varit ur produktion under dessa år, så det är en riktig klassiker. Billigast hittar man denna serie på Ittala outlet som finns i bl. a. Höganäs, därför önskar jag presentkort på Ittala outlet. 
Utöver detta skulle jag vilja ha presentkort på bl.a:
  • Interrail.se (Eftersom jag och Danny ska tågluffa nu i sommar)
  • Åhlens      (Jag har tänkt mig köpa en jätte fin renfäll där som jag tittat på ett tag)
  • Granit       (En av mina favoritbutiker, där vi dessutom kanske ska köpa en espressomaskin)
  • Plantagen (För att kunna köpa balkonglådor som jag vill ha därifrån)
  • Adlibris.se (Det är alltid kul med böcker)
 
 
 
 

I vårt vardagsrum

DATUM:2015-11-24 TID:16:51:08 ALLMÄNT Antal kommentarer:0

Äntligen har bänken belysning 🙌💡

En lugn helg

DATUM:2015-11-16 TID:21:41:56 ALLMÄNT Antal kommentarer:0
I lördags bjöd vi över Dannys mamma, systrar och Petter på hemmagjorda falafel. Renee tog med sig ticket to ride så vi spelade det till ca 10. Efter åkte alla hem och vi gick och la oss, för vi var rätt trött efter en dag av träning, en sväng på nova och städning av lägenheten. Så det blev en tidig lördagkväll, men den var härlig ändå! Igår tog vi en långpromenad med Harry till stadsparken och kollade på alla fina fåglarna som dom har där 😍 påfågelhanen är ju självklart en favorit. Efter det stack vi och tränade på gymmet och på kvällen kollade vi på solsidan samt några avsnitt av så mycket bättre som vi hade missat. Kvällens middag blev tonfisksallad, mums! Idag har vi pluggat, tränat ben och lekt med Harry. En helt vanlig måndag. Dock lyxade jag till kvällen med ett skumbad, superskönt efter träning 😄 dagens middag blev en gammal favorit; mild fiskgryta med kokt potatis. Lägger upp recept nångång 👍

Min fredagskväll

DATUM:2015-11-13 TID:20:33:40 ALLMÄNT Antal kommentarer:0
Vi sket i gymmet idag och tar det imorgon på vår vilodag istället, eftersom Dannys tenta tog så lång tid. Medan han skrev tentan så tog jag en sväng på stan. Köpte en ny plättar i luften eftersom min dog när jag åkte hem till Sundsvall sist och Danny glömde vattna 😒. Har tänt en massa ljus i vardagsrummet och nu myser vi framför Idol! 

God morgon

DATUM:2015-11-13 TID:09:42:48 ALLMÄNT Antal kommentarer:0

Tvätten är på torkning, hunden är rastad och frukosten är på väg ner i magen. Idag väntar lite tentaplugg och en sväng på stan för att leta födelsedagspresent till min Danny. Ikväll ska vi träna och sedan är det fredagsmys som gäller med tacosallad och tv. Ha en trevlig fredag! 

Nytt på väggarna

DATUM:2015-11-09 TID:19:14:31 ALLMÄNT Antal kommentarer:0


Igår åkte vi till Malmö för att låna Cecilia och Rikards betongborr. Vi hade en liten byteshandel och lämnade Harry där för natten. Så igår kväll satte vi upp några tavlor ovanför soffan, dock ska vi försöka hitta något snyggt som passar ovanför 5 tavlan. Ovanför tvn satte vi upp en tavellist och taklampan fick en mer central placering över vardagsrumsbordet. Att tavlor kan göra sån skillnad! Idag åkte jag och lämnade tillbaka borren och hämtade vår lillebus. Att man kan sakna honom så mycket på bara en dag är ju sjukt 😍


Veckorna går snabbt!

DATUM:2015-11-08 TID:11:27:27 ALLMÄNT Antal kommentarer:0
Shit va tiden går fort! Har inte bloggat på över en vecka. Halloween var iallafall lyckad, klädde ut mig till superwoman! Efter att Johan åkte hem har vi tagit det lugnt. I veckan har jag gått i skolan mån-ons så det har tagit upp all tid. I torsdags kom Dannys mamma förbi på middag och Anne kom sedan över på fika. En mysig torsdagskväll helt enkelt. I fredags tog jag en sväng på stan i Malmö för mig skälv för att hitta julklappar, men hittade inget speciellt. På kvällen myste vi framför tvn med kebabsallad. I går gick jag, Danny, Helma, Renee och Anne på emporia hela dagen och på kvällen hade vi mexikansk kväll hos Renee och Petter. Det blev margaritas, äkta taco och massa musik och lite spel. En lyckad kväll! 😊

RSS 2.0