Halv 8 hos oss

DATUM:2017-01-30 TID:14:00:00 ALLMÄNT Antal kommentarer:0
För ett par helger sen så hade vi en supertrevlig halv 8 hos mig helg med trerätters middag tre dagar i rad. Vi började hos Payam och Lovisa som bjöd på en persisk meny med mat jag aldrig har provat förut, och det var väldigt gott. Efter hela middagen gick några av oss in till stan och drack en öl innan vi drog hem. Dagen efter var vi hos Reneé och Petter som hade italiensk tema på sin mat. De bjöd på massa gott även här. Kvällen slutade med att vi alla, förutom Petter, drog till stan och drack lite öl på shotluckan. På söndagen var vi hemma hos oss där vi hade amerikanskt tema. Eftersom det var söndag och vi alla var trötta efter en intensiv helg slutade kvällen rätt tidigt efter lite kaffe och sällskapsspel. Den här helgen är verkligen något vi kommer att göra om i framtiden och det kan rekommenderas för er som läser att testa detta någon gång! :) 
 
OBS. Lånade alla bilder från Lovisa som är så duktig och kommer ihåg att fota allt. Själv är man lite glömsk tråkigt nog. Hoppas det är ok Lovisa :)
 

Helgen

DATUM:2017-01-08 TID:16:51:17 ALLMÄNT Antal kommentarer:0

Det slutade med att jag städade hela fredagen, följt av tacomiddag delux med hemmagjord guacamole, massa tillbehör och aperol spritz! Efter middagen gick vi in till stan och såg nya starwars filmen som för övrigt var awesome! Mycket bättre än den förra, enligt mig. 


Igår jobbade jag till halv 4. Kom hem och duschade lääänge med skrubb, hårinpackning, silverschampoo och massa smörj, haha. Vi åt hemmagjord kebabsallad till middag innan vi åkte till Renee och Petter för att fira Renee som fyller 25 idag. Kom hem tidigt eftersom jag jobbade dagen efter, alltså idag. Nu har jag nyligen kommit hem från jobb+handlande, Danny står i köket och förbereder pizzan som vi ska bjuda Payam på ikväll. Lär bli en slapp söndag efter en ganska hektisk men kul helg 😊


Länge sen

DATUM:2017-01-06 TID:12:25:37 ALLMÄNT Antal kommentarer:0

Nytt år nya rutiner, eller hur var det? Nja inga nyårslöften för mig. Ska snarare försöka njuta mer av här och nu och försöka ha så kul som möjligt. Har en del roliga saker inplanerade för det här året. Det är ju mitt första år med riktig semester, så sommaren kommer nog bli riktig kul! 

Jag har bestämt mig för att köpa en bil. Ska åka upp till Sundsvall i slutet på februari och kolla lite med mamma. Får se om man får med sig någon bil då. Utöver detta är det massa resande på schemat detta år. Avslöjar mer när saker är bokade... 

Idag har jag en ledig dag. Vi båda är ledig så dagen började med en brakfrukost-våfflor med grädde, nutella och jordgubbar. Efter maten tog jag tag i att frosta av frysen, det var verkligen på tiden! 

Nu får vi se vad resten av dagen bjuder på. Solen skiner så det får nog bli en promenad iallafall. Så skönt med oplanerade dagar 😊 


RSS 2.0