Ett år senare...

DATUM:2018-01-24 TID:09:54:34 ALLMÄNT Antal kommentarer:0
Ja det här med bloggen har ju gått bra, hehe. Hur som helst fick jag lust att skriva av mig lite så här kommer ett inlägg. 

Mycket har hänt sen sist, och då menar jag det verkligen! Halva 2017 var helt knas för mig då jag i slutet av april blev av med boendet pga min numera expojkvän. Vill inte hänga ut honom allt för mycket men man kan säga att han klantade sig riktigt ordentligt. Hur som helst fick jag flytta in hos min kusin Cecilia och hennes man Rickard som med öppna armar tog emot mig som en självklarhet. Att få bo hos dem ett par månader var som plåster på min förvirrade och brustna själ. Alla mina livsplaner hade försvunnit på en dag, och där fanns dem som hjälpte mig upp på benen igen. Jag kan inte ens förklara hur glad och tacksam jag är att jag fick bo hos dem så länge jag behövde det! 💛 

En annan hjälte i mitt liv är power woman nr 1, min mamma. När detta med lägenheten hände tog hon första bästa plan till Malmö för att trösta mig, finnas där för mig och stötta mig. Hon stannade en hel vecka och hjälpte mig hitta en ny lägenhet, vilket otroligt nog bara tog 4 dagar! Helt galet med tanke på hur svårt det är i en stad som Malmö. 

Den 1 juli fick jag tillträde till mitt nuvarande boende, min femte men oxå bästa lägenhet i Skåne. Här bor jag nu själv med Harryboy och trivs väldigt bra! Jag har repat mig från det som hände, och blivit så grymt mycket starkare som människa efter det här! Klarade jag det så klarar jag allt var sommarens motto. Idag har jag i princip allt jag önskar. Jag har bytt tjänst på jobbet och är numera visual merchandiser och får mer ansvar på jobbet, vilket är superkul! Jag har nyligen köpt min första bil, en Toyota aygo. Om ca en månad fyller jag 25 och en av mina bästa vänner, Hanna, hälsar på en vecka. Och jag räknar dagarna tills jag och mamma åker till Miami och Karibienkryssningen i Oktober. 
2018, du är mitt år. Jag känner det redan! 


RSS 2.0