tisdag

DATUM:2013-01-30 TID:07:49:13 Antal kommentarer:1
Igår gick jag i skolan, kom sedan hem och skulle plugga men fikade först och sen gick jag och Danny och tränade. Efter det pluggade jag några timmar och struntade i middag. Att fika vid 4 är väl inte så där jätte smart. Haha. Men vi åt toast med fullkornbröd på kvällen, så vi somnade inte hungriga iallafall :)


måndag

DATUM:2013-01-30 TID:07:38:48 Antal kommentarer:0
Mina vardagar är väl inte de intressantaste som finns. Men iaf. I måndags var jag i skolan, åkte hem, åkte och solade och sedan mötte jag Danny på stan. Vi fikade på hollandia och gick runt och kollade. Åkte sedan hem och åt och tränade och somnade tidigt på kvällen.

Helgen, fortsättning

DATUM:2013-01-30 TID:07:35:52 Antal kommentarer:0
I söndags gick vi en långpromenad till Ica maxi, som verkligen var liten i jämförelse med den i Sundsvall. Det trodde man ju aldrig! Under promenaden smsade Renee och frågade vad vi skulle göra senare. De ville åka till emporia och vi hade inget för oss så vi åkte med. Vi gick runt på emporia till 5 tiden. Då tog vi tåget till stan och hälsade på min kusin Cecilia och hennes Rickard. Vi åt god mat, fick tårta till efterätt och spelade sällskapsspel. Vi kom hem till oss vid 22 ungefär och då gick vi direkt till sängs eftersom det var tidig morgon som gäller på måndagar.

helgen

DATUM:2013-01-30 TID:07:27:17 Antal kommentarer:0
Har inte bloggat på en vecka ungefär. Har hänt en del sen sist. Jag har börjat träna mycket mer. Mår skitbra av det. Försöker även att hålla ner på kolhydraterna. Men i fredags lyxade jag och Danny till det med fläskfilé, ris och rödvin. På kvällen spelade vi vårat nya monopol spel och drack mer vin. Super mysigt. I lördags åkte vi till svågertorp för att köpa frön, jord och såddbädd. Efter det lunchade vi på Ikea och gick runt där. Köpte rotting lådor att lägga under vardagsrum bordet. Vi hittade ett fint skåp som vi har letat efter ett tag. Så vi köpte det. Det är ett slags vitrinskåp som vi nu har i köket. Vi har ställt fina glas på hyllorna. I luckan har vi matlagning böcker, shaker, iskross och andra party saker som vi har köpt i veckan. På lördag kväll åkte Danny till Payam i Lund medan jag var hemma och hade tjejkväll. Färgade håret, tog en lång dusch, drack vin och åt melon samt kollade på två tjejfilmer. Hehe.

De 16 mest nyttiga saker du kan äta

DATUM:2013-01-23 TID:21:07:35 ALLMÄNT Antal kommentarer:1
16_2bhealthiest_2bfoods_2bever_large

16:47

DATUM:2013-01-22 TID:16:47:26 ALLMÄNT Antal kommentarer:0
Hejhej!
 
Igår efter skolan drog jag hem och åt middag. Sedan åkte jag och Danny till Lund. Han skulle till Payam och jag skulle till gymmet och träna med Renee. Vi körde ett bodybalance pass. Var ganska skönt eftersom jag är stel sen dagen innan. Måste verkligen lära mig att stretcha. 
 
Idag släppte Håkan Hellström nyheten om att han ska släppa ett nytt album! Han har även släppt att han spelar på konsertfesten i Sundsvall, så nu ska jag strunta i Peace&love.
 
Funderar dock på att gå på detta:

12:28

DATUM:2013-01-21 TID:12:29:50 Antal kommentarer:0
Fick cykeln såld! Väldigt skönt :) Resten av dagen var jag och Danny hemma och tog det lugnt. Igår tränade jag på gymmet och sedan spelade jag och Danny kort och galenpanna. Vi åt hamburgare och på kvällen åkte vi in till stan för att träffa Renee, Petter och Payam. Vi drack en öl och sedan gick vi på bio.




12:10

DATUM:2013-01-19 TID:12:10:37 ALLMÄNT Antal kommentarer:0
Hallå!
 
Hade tenta i torsdags. Tror det gick ganska bra. Borde ha klarat det iallafall. Efter tentan åkte jag in till Malmö och träffade min älskling. Vi gick och lunchade på stan och gick runt en stund innan vi åkte till Lund. Vi gick hem till Renee en stund innan vi skulle vidare till Payam på middag. Stannade till ca kl 22 på kvällen. Spelade spel och drack öl och hade trevligt. 
 
Igår var jag ledig hela dagen. Det blev en hemmadag med städning, handla mat och bara ta det lugnt. Idag ska det förmodligen komma folk och kolla på min gamla cykel som jag ska sälja. Sedan vet jag inte vad som händer ikväll! 
 

18:03

DATUM:2013-01-16 TID:18:03:56 ALLMÄNT Antal kommentarer:0
Sitter vid datorn medan älskling gör i ordning middag. Idag har vi varit ner på stan och kollat runt. Fixade periodskort för buss för mig, eftersom det inte går att cykla nu. Ska börja med det om en månad ungefär :) Det betyder att jag kommer spara in ca 525 kr i månaden. Gött! 
 
Vi fikade på waynes också. Jag som ska vara nyttig. Men drack te och åt en kanelbulle så det var ingen stor synd. Ska gymma ikväll så tar igen det då! 
 
Just ja! Jag köpte min första LP skiva här om dagen. Håkan Hellström live på way out west. Snart kommer min andra LP på posten, Håkan Hellström samlade singlar. Ska bli snyggt att ha dem på en tavelhylla på väggen i sommar i Sundsvall :)

19:51

DATUM:2013-01-14 TID:19:51:27 ALLMÄNT Antal kommentarer:0
Hade en riktig slappdag igår. Satt bara hemma vid datorn och pluggade. Kände att jag behövde röra på mig så jag sa till Danny att vi borde ta en promenad eller något. Det slutade med att vi tog cyklarna till jägersro och gick runt på jägersro centrum ett tag. Köpte nagellacksborttagning och pads. Så på kvällen fixade jag mina naglar. Så skönt att få dom fräscha. 
 
 
Idag var vi båda hemma hela dagen igen. Kände för att gymma lite efter ett långt uppehåll. Så jag gjorde det! Sprang på löpbandet och körde på i mitt vanliga tempo. Det gick bra faktiskt, men det blev bra kämpigt på slutet. Skönt ändå att träna eftersom det var så länge sen sist. Nu ska jag komma igång igen på allvar!
 
Vi gick till city gross och handlade massa nyttig mat efter det. Köpte frivilligt broccoli för första gången i mitt liv! Köpte massa saker från grönsaksdisken faktiskt. Är ju medlem och får 12% rabatt på frukt/grönt. 
 
Lagade mat när vi kom hem. Pasta med bacon och soltorkade tomater samt en grön sallad. Kanske inte det nyttigaste med pasta men man kan ju inte plåga sig själv med alla regler om kost och träning!
 
Nu ska jag fortsätta se på farmen eftersom pausen är över. Hörs hej!
4

13:49

DATUM:2013-01-13 TID:13:49:00 ALLMÄNT Antal kommentarer:0
Hej hej. Sitter och försöker ta tag i pluggandet. Har tenta på torsdag! Har hört rykten om att de som gjorde denna tenta förra året kuggade ganska rejält. Ca 70% klarade det inte tydligen. Känns super (y)
 
Nu ska jag fortsätta med mitt. Ha en trevlig dag!
 
Matbilder från helgen:
 

 


torsdag

DATUM:2013-01-11 TID:11:53:00 Antal kommentarer:0
Hade redovisning med projektarbetet och det blev godkänt. Så himla skönt att ha det avklarat. På kvällen ringde Renee och Petter och sa att de var i Malmö och ville att vi skulle dra ner till stan och träffas för att ta en öl. Danny och jag drog ner till stan på en gång. Vi satte oss på ett riktigt öl ställe och pratade och drack just det, öl. Vi började på något sätt prata om cosmopolitan och jag kände att jag ville ha en sån. Övertalade Danny att gå till baren och köpa en till mig, samtidigt som han beställde en guiness till sig själv. Han tyckte det var lite pinsamt och jobbigt när barpersonalen tittade lite konstigt på honom. Men han gjorde det för min skull <3

12:52

DATUM:2013-01-09 TID:12:52:00 ALLMÄNT Antal kommentarer:0
Hellooo. Idag ska jag till skolan för första gången på ett tag! Har dock inga föreläsningar utan ska till några klasskompisar och jobba med vårt projekt. Har redovisning imorgon. Ska bli ganska skönt att bli klar med ännu en del i skolan.

Kolla va glad man blir när man ser detta!! :
 
Vår om en månad ungefär ♥

Bilder från lovet

DATUM:2013-01-08 TID:10:55:14 ALLMÄNT Antal kommentarer:0

10:50

DATUM:2013-01-08 TID:10:50:25 ALLMÄNT Antal kommentarer:0
Gott nytt år alla! Har varit så inaktiv på bloggen att jag nästan har glömt bort att jag har en.

Har haft ett fantastiskt uppehåll hemma i Sundsvall. Har träffat vänner, varit med familjen och tagit det ganska lugnt.

Nu är jag i Malmö igen. Idag fyller Dannys syster år så vi ska nog åka till Lund och hälsa på. Blir trevligt det! :)



RSS 2.0