Ny tröja

DATUM:2012-09-30 TID:18:57:00 SHOPPING Antal kommentarer:0
Köpte en jätte mysig tröja idag på gina tricot. Den är jäääääätte mjuk. Alltså ni måste ju gå till närmaste gt butik och känna. 249 kr kostade den. Tänkte matcha den med svarta jeans, röda läppar och lockigt hår. 

Dagen före domedagen

DATUM:2012-09-30 TID:18:53:48 ALLMÄNT Antal kommentarer:0
Vaknade tidigt idag och åkte till Burlöv för att träffa Martina. Vi fikade och gick igenom alla växterna vi ska kunna IMORGON!! Som tur är känner jag att jag kan alla, enda sättet jag skulle kunna faila på nu är om jag får växter som är svåridentifierade, typ dåliga blad, inga blommor, frukter, liknar andra växter osv. 
 
Nu sitter jag och äter en supergod middag. Kyckling med philadelphia täcke, champinjonfylld paprika och en god sallad med fetaost och soltorkade tomater, Mums!

15:32

DATUM:2012-09-29 TID:15:32:41 ALLMÄNT Antal kommentarer:0
Mår mycket bättre nu iallafall så det är ju skönt! Får dock panik när jag tänker på att jag har tenta på måndag. Jag känner att jag kan allt ganska bra men har ju sån press på mig själv hela tiden. Inte bra, inte bra. 
 
Klarar jag det inte så får jag ju helt enkelt bara göra omtenta..

13:30

DATUM:2012-09-29 TID:13:30:23 ALLMÄNT Antal kommentarer:0
Martina kom hit igår till middag, sedan tog vi en sväng ner till stan för att gå ut. Men som 19 åring är det lite svårt att hitta ställen att gå på här i Malmö. Det slutade med att vi drog på donken och käkade istället och åkte hem runt 1. Haha. 
 
Idag när jag vaknade mådde jag sämre än vad jag trodde att jag skulle göra. Har legat i sängen/soffan sen 11. Har ätit frukost så nu mår jag bättre men det blir nog att ligga hemma hela dagen ändå. Ganska skönt att vara hemma en hel dag dock. Har nog inte hänt sen jag flyttade hit.
 
Om 6 dagar kommer mitt hjärta hit, det kommer bli underbart ♥

God morgon

DATUM:2012-09-28 TID:11:40:54 ALLMÄNT Antal kommentarer:0
Har nyss ätit brunch. Nu blir det en sväng mot burlöv och plugg med fika med Martina och Moa!

Afterwork shopping

DATUM:2012-09-27 TID:20:49:09 ALLMÄNT Antal kommentarer:0
Var på "afterwork shopping" förut här i Malmö. Ett evenemang som malmö city ordnat. Det var 20 % rabatt i nästintill alla butiker på södergatan och storgatan. Det gillas! Skulle från början bara svänga ner till dinsko för att köpa snygga festskor utan klack, men kom ut med ett par gummistövlar. Vad hände liksom?? Sen gick jag vilse några gånger när jag skulle till gina tricot, men hittade tillslut dit. Köpte en pincett (börjar se ut som ett skogstroll runt ögonbrynen) , några underkläder och ett par mysiga vinröda vantar. 

Tattoo

DATUM:2012-09-26 TID:21:44:02 ALLMÄNT Antal kommentarer:0
Nu är det bestämt. Gör min tatuering när älsklingen kommer ner till Malmö. Tack och god natt!

Min nya dator

DATUM:2012-09-26 TID:15:29:00 ALLMÄNT Antal kommentarer:0
Sitter och testar min nya dator, har fört över alla dokument, rensat och raderat på den gamla så nu är allt klart. Den verkar vara super. Paketet som jag hämtade ut var enormt! Fick en massa extra saker som t.ex. en datorväska, saker till cykeln, mat, pengar, godis osv. Tack så mycket, ni är bäst♥

Tisdag

DATUM:2012-09-25 TID:18:45:00 ALLMÄNT Antal kommentarer:0
Hade vårt första designuppdrag idag, att planera en sommarrabatt. Jag var grupperad med Martina och Moa. Vi var så snabba så vi kunde dra lite tidigare till Barista för en fika och massa träd plugg. Kom hem vid 5 tiden och fortsatte med plugget. Bara 6 dagar till tenta nu!! 
 
Har nyss käkat middag och nu blir det ännu mer plugg!!
 
Dagens middag: pestokyckling med soltorkade tomater och sallad

En heldag i parken

DATUM:2012-09-24 TID:18:36:57 ALLMÄNT Antal kommentarer:0
Är så himla trött i kroppen alltså!! 
 
Klev upp vid 7 för att åka till skolan och vara där vid 9. Träffade Moa och Martina där, vi skulle gå runt och kolla på träd och buskar som vi ska kunna till tentan. Vi gick runt från 9 till 4!! Vi tog såklart en lunchpause vid halv 12 tiden, men samtidigt som vi åt sorterade vi blad och andra växtdelar och pratade om dem. Så hjärnan har verkligen gått på högvarv hela dagen. Kom hem runt 5 halv 6 och ställde mig och lagade mat på direkten. Nu ska jag äntligen ta det lugnt ett tag och vila. 
 
 

Inspiration

DATUM:2012-09-23 TID:16:03:00 INSPIRATION Antal kommentarer:0
 

Söndag

DATUM:2012-09-23 TID:15:37:18 ALLMÄNT Antal kommentarer:0
Jag är ganska glad att jag kom hem tidigt igår efter att ha fått höra lite saker av mina klasskompisar. Haha. Har faktiskt tvättat och pluggat en del idag istället för att sitta och vara bakis som resten!
 
Pratade med mormor på telefon förut. Hon är på sjukhuset, lilla mormor. Men hon har frågat om mig varje gång mamma och syster har varit där. Frågat hur det är med mig, hur jag trivs i Malmö osv. Tycker det är så jobbigt att vara ifrån släkten. Speciellt när nåt sånt här händer, att mormor måste ligga på sjukhuset. Men jag kan ju inte göra något åt det, är här och kan inte åka härifrån. 
 
Bild från igår när vi var hos Moa

Så glad!!

DATUM:2012-09-23 TID:12:28:39 ALLMÄNT Antal kommentarer:0
Igår fick jag reda på att jag har fått en dator av mamma och Helena. SÅ HIMLA GLAD!
 
Jag behöver verkligen en ny dator. Den jag har nu har ju börjat föråldras och har fått sträck på skärmen. Den har även en dålig fläkt som låter hela tiden och är lite seg vid start och sånt. 
 
Dessutom hade de satt över en STOR slant med pengar på mitt konto!!
 
Tack så mycket, ni är bäst ♥

Småttingmiddagen

DATUM:2012-09-23 TID:12:24:00 ALLMÄNT Antal kommentarer:0
Gårdagen var trevlig. Vi förfestade lite hos Moa innan vi stack till sittningen på skolan. Förrätten var nån form av ett skämt. De sa att det var "rester av småttningveckan" dvs 3 veckor gammal smörja de mixat ihop. Det var dessutom grönt och väldigt gelé-igt i konsistensen. Jag åt inte en tugga av det. Istället skopade jag och min bordsgranne det i våra plastkoppar som blev över efter välkomstdrinken. Ingen märkte det, och vi fick inget straff. Haha!
 
Efter middagen, huvudrätten och efterrätten, som lyckligtvis var gott, skulle vi ut på "det slutgiltiga testet" för att vi skulle få bli riktiga ASKeter (ask står för alnarp studentkår) 
 
Sagt och gjort gick vi ut på en prommenad i skogen, blött, kallt och mörkt var det. Jag tog av mig skorna för att jag hade så fruktansvärt ont. Vi skulle doppa fötterna i en bäck, dricka någon äcklig kryddig tomatsoppa som skulle föreställa blod, samt ta emot en knapp för att visa att vi blivit ASKeter. 
 
Efter "testet" hade jag ont i fötterna, var på dåligt humör m.m. Så jag bestämde mig för att åka hem. Klockan var då ungefär halv 12. Jag var hemma runt 1- halv 2 och det var faktiskt riktigt skönt att lägga sig i sängen och sova.
 
Vi fick även en sång bok under middagen. 
 

21 september

DATUM:2012-09-21 TID:18:24:00 ALLMÄNT Antal kommentarer:0
Goder afton.

Har precis käkat middag, ikväll blev det en riktig fredagsklassiker - tacos. Mumsigt!♥
 
Jätte slapp dag idag. Föreläsningen blev en timme förkortad. Härligt. Tog bussen och kollade in en väska som jag spanat in några dagar. Köpte den för behövde verkligen något annat än bara en tygväska att gå runt med. Så här ser den ut, kommer från gina tricot och kostar 299 kr!

Middag

DATUM:2012-09-20 TID:20:43:39 ALLMÄNT Antal kommentarer:0
Min middag idag. Hihi så gott! 

några tankar

DATUM:2012-09-20 TID:16:48:00 ALLMÄNT Antal kommentarer:2
Har varit och handlat massa nyttig mat nyligen nere på hemköp! Ja, jag har tydligen blivit en "hemköpare" Något jag tänkte på under min resa från skolan till hemköp var just den att jag måste börja äta nyttigt.

När jag nu flyttade hemifrån tänkte jag,yes, nu kan jag äntligen börja leva det nyttiga livet jag alltid sagt att jag ska göra. Men, vad gör jag? Haha jag lever på pyttipanna och pulvermos bl.a. Nej tack, nu ska det bli ändring.

Saken är att jag som så många andra är periodare. Jag är nyttig någon vecka, verkligen tänker på vad jag äter, och tränar lagom mycket. Sen byter jag till att bli lat och hamnar där vid chipshyllan i affären igen. Anledningen till detta tror jag är för att jag varken ser skillnad på min kroppsform eller någon ny siffra på vågen. Jag förändras helt enkelt inte...Eller ja, mina värden på blodsockernivå osv lär ju inte vara i toppform precis. Det var ju inte många månader sen jag svimmade och mådde dåligt. Så nu, när jag själv bestämmer mat helt och hållet, ska jag försöka!!!! Att bli nyttig. Och även träna regelbundet. Man mår fan så mycket bättre!
Tumblr_lsb3m3fucw1qd147io1_500_large

20:08

DATUM:2012-09-19 TID:20:08:00 ALLMÄNT Antal kommentarer:0
Har skypat med Danny, myst i min onepiece och käkat lite chips och druckit te denna kväll. Har tagit det lite lungt från pluggandet också. Det behövde jag! Myskväll istället♥

Inrednings inspriation

DATUM:2012-09-19 TID:18:55:00 INREDNING Antal kommentarer:0
Min och Dannys lägenhet är ju långt ifrån klar. Massa detaljer saknas för att göra den mysig. Det här tycker jag är fint, även fast det kanske inte riktigt passar i vår lägenhet:

15:27

DATUM:2012-09-19 TID:15:27:00 ALLMÄNT Antal kommentarer:0
Är så himla trött i kroppen! Tror jag håller på att bli sjuk eller nåt. Gick runt på skolans park och kollade växter nu på förmiddagen. Hittade runt en fjärdedel av de lignoser vi ska kunna.

Ikväll måste jag nog ta det lite lugnt och inte försöka tänka så mycket, så att jag inte blir sjuk på riktigt!

Nytt i garderoben

DATUM:2012-09-18 TID:20:34:00 ALLMÄNT Antal kommentarer:0
Köpte en ny klänning idag på ginatricot :) Hade tänkt att ha den på nån sittning nu i höst, eller kanske på nyår. Vad vet jag! Alltid bra att ha några snygga klänningar att välja mellan. 
 
Älskar ryggen!

19:49

DATUM:2012-09-18 TID:19:49:00 ALLMÄNT Antal kommentarer:0
Usch va sent jag kom hem idag! Sitter och käkar nu. Åt en sallad till lunch vid 12 tiden. Åt en macka vid 2 och sen har jag bara druckit kaffe på barista efter det. Blev nästan lite skakig i kroppen nu när jag satt på bussen. Ändring på det! Måste lära mig att äta med regelbundet.

Ändrade planer för imorgon. Ska till skolan och träna lignoser med Martina och Moa. Kl 8 bär det av!
Lånade en bild av Martina från dagens fika/plugg stund!

21:17

DATUM:2012-09-17 TID:21:20:00 ALLMÄNT Antal kommentarer:0
Hallåjsan och god kväll. Sitter och glor lite på tv medan jag väntar på att Danny ska komma tillbaka till skype. Har letat runt efter några tatueringstudior nu så ska ta och besöka en på onsdag hade jag tänkt, för att kolla ungefärliga priser :)

17:08

DATUM:2012-09-17 TID:17:08:01 ALLMÄNT Antal kommentarer:0
Blev galen på att sitta inne i lägenheten så jag tog en sväng ner till stan och kollade runt. Finns så mycket jag vill ha men måste hålla i pengarna. Kanske att man köper något fint om man hittar nåt på 2hand. 
 
Nu ska jag baka pizza :)

By hannalicious

DATUM:2012-09-17 TID:13:33:00 ALLMÄNT Antal kommentarer:0
Den här stilen vill jag köra på i höst!

Morrn!

DATUM:2012-09-17 TID:11:26:00 ALLMÄNT Antal kommentarer:0
God morgon bloggen! Har under morgonen/förmiddagen bara legat vid datorn och kollat in bilder samt framtida tattoos. Måste seriöst göra en snart, och jag vet vad det blir nu. Måste bara hitta en awesome tatueringstudio här i Malmö så är det så gott som fixat!

Nu: frukost
Frukostinspiration:


Jag älskar dig

DATUM:2012-09-16 TID:19:29:10 ALLMÄNT Antal kommentarer:1
Det är sjukt hur mycket man kan tycka om en person. Jag menar en person som inte funnits i ens liv så länge. För ca 9 månader sen träffade jag den mest underbara person jag någonsin har mött. Lite mer än 6 månader har han varit min alldeles egna. Han är perfekt för mig på alla sätt och vis och det gör ont i hjärtat av att tänka på att jag inte har träffat honom sen jag flyttade till Malmö. Men snart älskling är du hos mig igen. 
 

Så snyggt!

DATUM:2012-09-16 TID:19:22:00 ALLMÄNT Antal kommentarer:0
Vill ha en till tattoo!

17:17

DATUM:2012-09-16 TID:17:17:00 ALLMÄNT Antal kommentarer:0
Har suttit och gjort ett slags lexikon över vad växterna som vi ska kunna betyder :) Skönt att ha det gjort! Nu ska jag laga mat. Tror jag kör på svenne mat. Kötbullar och potatismos. Yey



Bilder från småttingveckan

DATUM:2012-09-16 TID:09:55:00 ALLMÄNT Antal kommentarer:0
Har snott bilderna från kåren, men skitsamma!



Är med på de 4 första bilderna. De andra bilderna tog jag med för att Moa ser så rolig ut när hon ramlar (HAHAH) och sista bilden var så fin. 



09:44

DATUM:2012-09-16 TID:09:44:00 ALLMÄNT Antal kommentarer:0
God morgon. Ligger fortfarande i sängen och bara kollar runt på internet. Igår vart det en sväng på stan. Kollade lite second hand (älskar humana!!) och handlade lite mat på vägen hem. Pestopasta blev det :)) Ikväll ska jag bara plugga latin tror jag, städa lite och tvätta. Imorgon är jag ledig, woho! Lite bilder från helgen:




Tjo

DATUM:2012-09-14 TID:15:20:00 ALLMÄNT Antal kommentarer:0
Igår kväll var jag med Renee på förhandspremiären av Evita på malmö opera :) Det var helt nytt för båda två. Kul med kultur!

Ikväll blir det middag på stan med Martina, Moa och Sofia :)

Fika med klasskompisar

DATUM:2012-09-12 TID:21:21:00 ALLMÄNT Antal kommentarer:0
Hade supermysigt med mina nya klasskompisar Martina och Moa på barista idag :) Vi satt och pratade om allt möjligt i några timmar. Glömde bort tiden och åkte hem vid halv 7.


Hur mina dagar ser ut

DATUM:2012-09-11 TID:16:19:00 ALLMÄNT Antal kommentarer:0
Jag kliver upp, gör mig i ordning och åker till skolan. Har föreläsning från 8 till 12. Har lunch, sätter mig i parken och studerar växter. Åker hem och studerar vidare, pratar med min älskling på skype, äter middag, studerar vidare, sover. Haha så ser mina oerhört spännande dagar ut. Förhoppningsvis blir det bättre snart, lite mindre plugg dvs :)





Kräftskiva

DATUM:2012-09-09 TID:10:14:50 ALLMÄNT Antal kommentarer:0
Var på kräftskiva på skolan igår. Första sittningen för året :) De tejpade oss ettor vid dörren med silvertejp runt fingrarna så det blev extremt äckligt att äta kräftor som rann in under tejpen. Tog man av sig tejpen blev man bara ännu mer tejpad, runt stolen, vid fötterna och grejer, haha. Kom hem runt 3 efter massa mat, spex, dans och sånt. En väldigt trevlig tillställning som jag tyvärr inte tog kort på. Kanske får tag på bilder!

PLugggaAA

DATUM:2012-09-07 TID:20:16:17 ALLMÄNT Antal kommentarer:0
Sitter och pluggar en massa latin. Har min första tenta 1 oktober. Ska kunna 200 växter på latin!!!!! Aja bara att plugga på :))))

Småttingveckan

DATUM:2012-09-06 TID:11:05:16 ALLMÄNT Antal kommentarer:0
Oj länge sen jag skrev nu. Har ju börjat skolan så det händer så himla mycket nu! Igår var vi ex. på stranden. Lekte lekar, grillade och bara myste på. Senare drog vi vidare till tältet på skolan och hängde där. Ska försöka skriva lite mer när allt har lugnat ner sig! Ikväll är det fest på kåren men jag ska inte vara där till mer än 9-10. Bussarna går så dåligt. Aja, vi hörs senare!

Full koll

DATUM:2012-09-02 TID:19:51:00 ALLMÄNT Antal kommentarer:0
Nu har man varit nördig och gjort ett eget schema inför nästa vecka, med lektiontider, samlingstider, fikatider, lunchtider, middagstider , aktivitetstider och allt annat som kommer hända under insparksveckan. Dessutom har jag suttit och räknat ut vilka tider jag måste ta första bussen, och byta buss till 133:an för att komma fram i tid (A) Nu har jag full koll!
 
Nu: baka chocolate chip cookies!
 
Tumblr_m9q9w8wgpg1qh6tnso1_500_large
 

Jag älskar dig

DATUM:2012-09-02 TID:16:38:00 ALLMÄNT Antal kommentarer:1
Du är bäst!

15:42

DATUM:2012-09-02 TID:15:42:55 ALLMÄNT Antal kommentarer:0
Åkte inte ner till stan utan det var så att grannen knackade på dörren och ville ta en promenad :) Vi gick ner till city gross som ligger bara någon minut härifrån. Sedan gick vi tillbaka och drack te i hennes lägenhet och pratade på. Väldigt trevlig tjej :)

Nu skypar jag med min älskling, han tycker väl att jag är tråkig så jag ska sluta skriva nu!

RSS 2.0